logo
logo n.v.t.

Gevarieerd voorjaarsprogramma Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven staat online!

23 december 2021 om 17:54 Lokaal Deel je nieuws

Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven stelt ieder jaar twee cursusprogramma’s samen met laagdrempelige cursussen voor de inwoners van de gemeente Bunnik. Het cursusprogramma voor het eerste half jaar van 2022 staat nu online en er kan gereserveerd worden.

Het is gelukt een gevarieerd en interessant aanbod te maken op het gebied van onder andere bewegen, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, taal en cultuur. Voor basisschoolkinderen (groepen 3, 4 en 5) is er deze keer de Muziekparade, een cursus op woensdagmiddagen waarin kinderen op een leuke manier een aantal muziekinstrumenten leren kennen.

Alle informatie over de cursussen staat op cursusprojectbunnik.nl en daar kan ook gereserveerd worden.

Rondneuzen op website
De kerstvakantie is een goede periode om eens rond te neuzen op de website en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om hersenen, handen en/of lijf te laten bewegen. De eerste cursussen starten in januari.

Veilig aanmelden en deelnemen
De basisregels om de verspreiding van het coronavirus te beperken worden gevolgd. Mochten er cursussen geannuleerd worden in verband met een eventuele verlenging van de lockdown, dan krijgen mensen die zich hebben aangemeld natuurlijk hun betaling teruggeboekt.

Ga naar www.cursusprojectbunnik.nl en reserveer vandaag nog!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie