Rob Verboog zoekt een uur per dag hulp voor zijn moeder Henny Verboog.
Rob Verboog zoekt een uur per dag hulp voor zijn moeder Henny Verboog. Agnes Corbeij

Oproep voor een uurtje hulp aan huis

5 juli 2021 om 11:40 Maatschappelijk

ODIJK Mevrouw Verboog (89) uit Odijk is op zoek naar iemand die haar iedere dag een uurtje kan helpen door een kleine boodschap te doen, haar eten op te warmen en een oogje in het zeil te houden. 

Ze woont nog zelfstandig en haar zoon Rob komt meerdere keren per week langs. Ook krijgt ze twee keer per dag bezoek van Buurtzorg, waar ze zeer tevreden over is. Toch is Rob op zoek naar een extra hulp. ,,Buurtzorg doet de medische hulp en bij seniorenservice moet je op een dag twee uur hulp gebruiken. Maar ik wil graag iedere dag een uurtje hulp voor haar. Het zou zo mooi zijn als iemand uit het dorp dat wil en kan doen. Natuurlijk betalen we daar gewoon voor.”   

Rob doet de grote boodschappen, maar als hij eens iets vergeet, kan deze persoon even voor haar naar de supermarkt. Ook is Verboog soms te moe aan het einde van de dag om haar eten op te warmen. ,,Ik ben ook benieuwd of meer mensen deze behoefte hebben. Dan kan ik de vraag bundelen en linken aan het aanbod.” 

Naast deze hulp, zoekt Verboog iemand die op maandag het huis kan schoonmaken. Geïnteresseerden voor beide functies kunnen zich melden bij Rob Verboog via 06-30159933 of 1.verboog@wxs.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie