Serious Request bij SV Odijk, helpt u mee?

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

ODIJK - SV Odijk zet zich de komende weken in voor Serious Request. Hoe kunt u helpen?

De komende weken komen kinderen (leeftijd 5 t/m12 jaar) uit Odijk bij u langs met de vraag of u deze kinderen wil sponsoren voor het goede doel van 3FM Serious Request. Op zaterdag 19 december vanaf 14.00 uur gaan de kinderen als tegenprestatie hardlopen voor het goede doel. Dit zal plaatsvinden op en rond het sportpark van SV Odijk. Helpt u deze kinderen mee met het ophalen van een fantastisch bedrag? Welke jongen en meisje haalt het meeste geld op of wie loopt de Sponsorloop het snelst? Kom kijken want het zijn allemaal toppers!

In samen werking met Jumbo Odijk organiseert SV Odijk een flessenactie. U heeft waarschijnlijk de donatiebox naast de flessenautomaat al gezien. Men hoopt dat u net zoals de afgelopen weken blijft doneren voor een fantastisch bedrag voor de actie van 3FM Serious Request.

Op zaterdag 19 december komt men tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij u langs voor het ophalen van lege (statiegeld) flessen en kratten.

Van 14.00 uur tot en met 19.00 uur organiseert SV Odijk een Kerstmarkt. Er zijn Inmiddels al diverse leuke kramen ingevuld maar men is op zoek naar meer!! Dus verkoopt u verzorgingsproducten, sieraden, kerststukjes, wijn, cadeaugeschenken, versproducten of andere producten/diensten laat het dan snel weten! paul_middelwijk@hotmail.com of 0642321028

Prijs van een kraam is nader overeen te komen!

Uiteraard zijn er ook diverse kramen voor een hapje en een drankje, is er veel muziek entertainment en zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen.

Meer informatie en het programma kunt u vinden op www.svodijk.nl of in de volgende editie van deze krant.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie