Drie mannen aangehouden na poging tot inbraak

21 december 2015 om 00:00 Algemeen

Iets voor 19.00 uur kreeg de politie een melding van een beveiliger die twee personen met een breekvoorwerk had gezien bij een bedrijfspand op de Runnenburg in Bunnik. Agenten zagen, eenmaal ter plaatse, drie mannen in een auto zitten. Toen zij de politie zagen, reden zij weg, richting Provincialeweg. De politie zette de achtervolging in en zagen de auto uiteindelijk in de omgeving van hockeyvereniging Phoenix in Zeist.

Er zat op dat moment niemand meer in de auto, maar agenten zagen één van de verdachten bij de Stationsweg langs het spoor lopen. Hij, een 44-jarige man uit Utrecht, onder de modder, werd aanhouden. De politiehelikopter schoot te hulp en kon twee andere verdachten lokaliseren achter een loods, nabij station Driebergen-Zeist. De agenten werden erheen geleid en hielden een 36-jarige man en een 42-jarige man, beiden uit Utrecht, aan.

Op de vluchtroute trof de politie meerdere inbrekerswerktuigen aan. De verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het treinverkeer werd tijdelijk stilgelegd wegens deze zoekactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie