De laatste modetrends worden geshowd door klanten, vrienden, familie en de kinderen van de medewerkers.
De laatste modetrends worden geshowd door klanten, vrienden, familie en de kinderen van de medewerkers. Van Eck & Rigters

Modeshow met najaars- en wintermode bij Van Eck & Rigters

28 september 2022 om 12:15 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 8 oktober aanstaande organiseert Van Eck & Rigters Mode hun welbekende en oergezellige modeshow. Op drie tijdstippen,11.00, 13.30 en 15.30 uur kun je genieten van de allernieuwste trends op modegebied. De toegang is gratis. Je kunt je toegangsbewijs eenvoudig reserveren door deze op te halen in de winkel of telefonisch te bestellen. 

door Claudia Verbree

De winkel aan de Veldpoortstraat 8, in het centrum van Wijk bij Duurstede, hangt vol met de nieuwste mode voor het najaar en de winter. Kym en Caroline Rigters kunnen niet wachten om de mooiste combinaties te showen. Het echtpaar runt samen met hun enthousiaste team de modezaak Van Eck & Rigters. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al ruim 107 jaar. 

GEWONE MENSEN De modeshow van Van Eck & Rigters is een begrip in Wijk bij Duurstede en omliggende plaatsen. ,,Waar mode over het algemeen getoond wordt door modellen, is daar bij onze show geen sprake van”, vertelt Caroline. ,,Onze modellen zijn klanten, vrienden, familie en de kinderen van onze medewerkers. Gewone mensen, zoals jij en ik.” Dat maakt de modeshow een feestje voor iedereen. 

Het team kleedt de modellen in de nieuwste voorjaarsmode. Kym: ,,Iedereen helpt mee en dat maakt het ontzettend gezellig. De sfeer zit er altijd goed in.” 

De toegang tot de modeshow is gratis. Er wordt een waardebon van € 50,- verloot onder de aanwezigen bij iedere show. En iedereen ontvangt op deze dag een kortingsbon ter waarde van € 10,-. 

AARDETINTEN Zowel voor de dames als heren zijn aarde- en bruintinten de trend van het najaar en de winter. ,,Van winterwit tot donkerbruin”, vertelt Caroline. ,,Er mooi om te combineren met alle blauwtinten van nu.” Kym ziet voor de heren een trend in overshirts in verschillende prints en materialen, zoals de stoere ruit. Je kunt een overshirt zowel sportief, casual als gekleder dragen. 

,,De materialen voor de herenkleding van dit najaar voelen rijk aan. Je ziet bijvoorbeeld overhemden in verschillende diktes, zodat het behaaglijk draagt en tegelijkertijd netjes kleedt. En gemakkelijk met elkaar te combineren is.”

COMBINEREN Kym en Caroline adviseren om te investeren in kwalitatieve basics. Caroline: ,,Daar kun je vervolgens eindeloos mee combineren. Neem vooral ook de kleding mee naar de winkel waar je wat bij zoekt. Het hoeft niet bij ons aangekocht te zijn. Maak je daar geen zorgen om. We adviseren en helpen je graag.” 

Van Eck & Rigters beschikt sinds kort over een eigen label basis items voor dames, zoals truien en vesten. ,,Deze zijn ideaal om te combineren met andere merken en met kledingstukken die je al in bezit hebt. Onze basics zijn van uitstekende kwaliteit”, benadrukt Caroline. 

MODESHOW De modeshow op zaterdag 8 oktober aanstaande is gratis en iedereen is welkom. Van jong tot oud. Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon van €10.

Reserveer je plek door het ophalen van je toegangskaart in de winkel aan de Veldpoortstraat 8 in Wijk bij Duurstede of bel naar telefoonnummer 0343-571267. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie