Kym en Caroline Rigters in hun winkel
Kym en Caroline Rigters in hun winkel Ali van Vemde

Modeshow bij Van Eck en Rigters

6 oktober 2021 om 12:18 Zakelijk

WIJK BIJ DUURSTEDE Zaterdag 16 oktober aanstaande organiseert Van Eck & Rigters Mode hun welbekende modeshow. Om 11.00, 14.00 en 16.00 uur kun je genieten van de allernieuwste trends op modegebied voor het aankomende najaar en de winter voor dames en heren. De modeshow is in de winkel aan de Veldpoortstraat 8 in Wijk bij Duurstede en is gratis toegankelijk.

Na drie jaar geen modeshow te hebben georganiseerd, leggen Kym en Caroline Rigters met veel enthousiasme dit jaar de rode loper weer uit voor alle klanten en geïnteresseerden bij de geliefde modeshow. Kym: ,,Afgelopen jaar bestonden we 105 jaar. Dit jubileum hebben we niet kunnen vieren en dat willen we alsnog doen op deze dag. We kijken er ontzettend naar uit.” 

VOOR IEDEREEN De modeshow is gratis en iedereen is welkom. Van jong tot oud. Iedere bezoeker van de modeshow ontvangt een waarde cheque om te besteden in de winkel en een goodiebag. 

,,Onze modeshow is een feestje voor iedereen”, vertelt Caroline. Iedereen helpt mee, ons team regelt het aankleden van de modellen. Degene die de kleding showen aan het publiek zijn kinderen van medewerkers, klanten, vrienden en familie. ,,Gewone mensen, zoals jij en ik”, vult Caroline aan. Dat maakt de modeshow toegankelijk en brengt veel sfeer om met bekenden te werken. Gezelligheid staat voorop.

Natuurtinten, zoals camel en bruin en zachte materialen zie je volop terug in de najaarsmode dit jaar. Voor dames komt de combinatie stoer en vrouwelijk veel terug. Bijvoorbeeld een vrouwelijke rok met daarop een stoer vest en stoere boots. Zacht en comfortabel vind je terug in de breisels. 

Bij mannen zie je het overshirt veel terugkomen. Dit is een overhemd van dikker materiaal, zoals ribstof die je open kunt dragen. Heel stoer te dragen met een trui of coltrui eronder. 

,,Je merkt dat het thuiswerken minder wordt en er meer behoefte is om gekleder naar je werk te gaan”, zegt Kym. ,,Een overshirt is daarin een mooie overgang tussen vest en colbert.”

Nieuwsgierig naar de nieuwste trends? In de winkel vind je voor ieder wat wils in iedere maat. Tijdens de modeshow worden de mooie merken geshowd die in de winkel hangen. Voor de dames is dat onder andere Poools en Olsen, Betty Barclay en Frank Walder. De merken Vanguard, No Excess, State of Art en Marco Manzini zijn slechts een greep uit de mogelijkheden voor heren. 

SERVICE Onder andere het advies en de uitstekende service is waar Van Eck & Rigters bekend om staat in de wijde regio. ,,Wij werken met een klein, gedreven team”, vertelt Kym. ,,We maken tijd voor onze klanten”, vult Caroline aan. ,,Onder het genot van een kop koffie bespreken we wensen en we nemen de tijd om te passen. Dat is uniek ten opzichte van ketens of bijvoorbeeld online shoppen waar het veel meer onpersoonlijk is. Bovendien kan onze coupeuse kledingstukken op maat maken.”

Wees welkom in de winkel of kom gezellig naar de modeshow op zaterdag 16 oktober aanstaande. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie