Afbeelding
Dorpsplein Bunnik

Versspecialisten uit Bunnik bundelen digitaal hun krachten.

6 april 2020 om 12:30 Zakelijk

BUNNIK Ons dagelijks rondje boodschappen wordt door het Coronavirus steeds minder vanzelfsprekend. Steeds meer mensen zijn aan huis gekluisterd en niet iedereen durft de deur meer uit. Om iedereen van dienst te kunnen blijven en piekmomenten in de winkels te voorkomen, bieden de Bunnikse versspecialisten hun producten nu aan op een zogenaamd digitaal dorpsplein.

Het digitale dorpsplein biedt de consument het gemak om online boodschappen te bestellen en te betalen, in de winkel af te halen of thuis te laten bezorgen. Een verstandige manier om jezelf te beschermen en tegelijkertijd de lokale ondernemers de Corona-crisis door te helpen.

Op de website www.dorpsplein-bunnik.nl zijn inmiddels de webshops van Echte bakker Vonk, Visboer C-Vis, slagerij Lotgering, Fruit- en groentenboer Westeneng, bloemist Nicole en de Mitra geactiveerd. De webshops zijn aan elkaar gekoppeld om op één adres af te halen of te laten bezorgen. Uiteraard kan men ook bij slechts één webshop bestellen. De winkels kunnen de bezorgingen mooi bundelen, zodat er zo weinig mogelijk kilometers hoeven te worden gemaakt, om de voetafdruk op onze planeet te verkleinen. De kleine bestellingen worden zoveel mogelijk op een elektrische bakfiets bezorgd en de grotere gaan met de bezorgauto.

Ook op Goede vrijdag of Paaszaterdag brengen de specialisten verse lekkernijen aan huis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie