Odijk heeft weer een eigen dierenkliniek

28 november 2019 om 10:47 Zakelijk

ODIJK Dierenarts Alexandra opent 2 december de deuren van Dierenkliniek In de Buurt aan de Zeisterweg 19A in Odijk. Alexandra wil haar jarenlange kennis en ervaring als dierenarts nu inzetten om huisdieren in de gemeente Bunnik en omgeving te voorzien van kwalitatief hoogwaardige dierenzorg. Zij wil een persoonlijk band opbouwen met de huisdiereigenaren en is vastbesloten om al haar te behandelen dieren bij naam te leren kennen.

Dierenkliniek In de Buurt zal altijd in de buurt zijn voor de bewoners van Odijk en omstreken. Dierenarts Alexandra van Echtelt: ,,We streven naar laagdrempeligheid en zijn daarom makkelijk benaderbaar. Ik woon in de gemeente en zal dus vele klanten ook buiten openingstijden tegenkomen. De praktijk is dus letterlijk in de buurt. In het centrum van Odijk en vlakbij de buurtschappen."

Bij Dierenkliniek In de Buurt kan men vanaf 2 december terecht voor alle zorg die huisdieren nodig hebben. Honden, katten, konijnen en knaagdieren kunnen ter plekke worden behandeld. De praktijk is dan ook goed geoutilleerd met een compleet laboratorium, röntgenapparatuur, operatiekamer en opnamemogelijkheden. Eén van de specialismes van dierenarts Alexandra is tandheelkunde. ,,Heeft een huisdier een probleem met het gebit dan behandel ik die, uiteraard in overleg met de eigenaar, volgens de nieuwste technieken."

Bij Dierenkliniek In de Buurt kunt u vanaf 2 december terecht met uw zieke huisdier. U kunt binnenlopen, bellen of alvast een afspraak maken via de website www.dierenkliniekindebuurt.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie