Afbeelding
Koppers Sport

Wie kleedt de Krommerijnstreek dames aan?

12 september 2019 om 13:55 Zakelijk

BUNNIK Het is u vast niet ontgaan, er is een nieuwe voetbalvereniging opgericht in onze gemeente. Naast SV Aurora, SV Odijk en VV Bunnik'73 is er een 4e vereniging die dit seizoen start met maar liefst 6 teams onder de naam SVO Krommerijnstreek.

Schrik niet, er zullen geen extra velden aangelegd worden, laat staan een nieuwe complex, deze vereniging gaat gebruik maken van de bestaande faciliteiten van SV Odijk en Bunnik'73 en wellicht in de toekomst van die van SV Aurora.

Dit is niet het enige onderscheidende, deze club is namelijk alleen voor meisjes en vrouwen die in een team willen spelen tegen andere meisjes en/of vrouwen uit onze omgeving. Women only dus! Op deze manier denken de verenigingen op te kunnen boxen tegen de grote verenigingen uit plaatsen als Houten, Zeist, Nieuwegein en Utrecht.

Contributie en kantine inkomsten vloeien gewoon in de kas van de bestaande verenigingen, de 'SVO' is vooral bedoeld om slim gebruik te maken van elkaars speelsters. Wel krijgt deze club een eigen identiteit, een naam, logo en natuurlijk nieuwe tenues met stoere kleuren.

Meisjes van 9 tot en met 15 spelen en trainen bij SV Odijk, oudere meisjes en vrouwen doen dit bij Bunnik'73. Daarnaast is er nog een recreanten groep (30+) die in Bunnik traint en om de paar weken op een half veld toernooitjes speelt tegen streekgenoten.

De momenteel 80 speelsters zijn niet alleen op zoek naar nog zo'n 20 speelsters in diverse leeftijden, ook is er behoefte aan sponsoren en vooral een hoofdsponsor. "De landelijke trend is duidelijk, vrouwen- en meisjesvoetbal groeit in populariteit, bedrijven verbinden graag hun naam aan deze tak van sport", aldus voorzitter Hans de Ligt. Samen met penningmeester Wendie Merkus en secretaris Saskia van Rijnbende vormen zij het mini bestuur van deze splinternieuwe vereniging.

Uiteraard hoefde het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden, het huiswerk was al gedaan door gelijksoortige verenigingen en de KNVB. De samenwerkingsvorm SVO is het antwoord op versnelde groei in kleine gemeenten van vrouwenvoetbal.

Op bezoek bij de SVO BDE in Emmen, werd het idee overgenomen om een loterij te starten. Maximaal 100 loten zullen er worden verkocht aan ondernemers, die als tegenprestatie 2 jaar lang op de website www.svokrommerijnstreek.nl worden vermeld en worden uitgenodigd voor een feestelijke middag verzorgd door de speelsters zelf.

Het eerste lot is inmiddels verkocht aan René Koppers van Koppers Sport. Dit bedrijf maakt daarmee kans om door de notaris op 22 september te worden uitgeloot en daarmee 2 jaar lang de hoofdsponsor van de vereniging te worden. Dit is namelijk de hoofdprijs!

Meer informatie over de lotenverkoop of de mogelijkheid om sponsor te worden? Kijk dan snel op de website of vraag het een van de speelsters! Wacht niet te lang, want veel slimme ondernemers zullen dit buitenkansje niet laten liggen!

Het eerste lot is voor Koppers Sport en wordt overhandigd door voorzitter van de SVO Krommerijnstreek Hans de Ligt aan eigenaar René Koppers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie