Sneeuwschuiver in de sneeuw.
Sneeuwschuiver in de sneeuw. RMN

Extra werkzaamheden voor RMN door sneeuwval

20 januari 2023 om 11:00 Verkeer en vervoer

BUNNIK  Medewerkers van Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) zijn al sinds donderdagavond 19.30 uur in de weer om wegen en fietspaden sneeuwvrij te makenNaar verwachting houden de winterse buien vandaag aan. ,,Dit betekent extra inzet van medewerkers in de gladheidsbestrijding, wat weer invloed heeft op de uitvoering van onze reguliere werkzaamheden. De strooiploegen hebben natuurlijk ook hun (verplichte) rust nodig. Vandaag – vrijdag 20 januari- geldt er dan ook een aangepaste dienstverlening. De prioriteit ligt bij het legen van containers voor restafval”, aldus RMN vanochtend. 

,,Onze medewerkers doen er alles aan om zoveel mogelijk werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard is hun én uw veiligheid daarbij het belangrijkst.”

De werkzaamheden die RMN wel vandaag uitvoert in de gemeente Bunnik zijn het legen van de restafval containers (6 routes volgens de afvalkalender).

RMN: ,,Helaas is het niet mogelijk om de afvalkalender op deze korte termijn hierop aan te passen. We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.”

Kijk op de website www.rmn.nl voor de meest actuele informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie