Alle inwoners van Odijk worden uitgenodigd om hier een kerstwens in te hangen of kaarsje bij te branden
Alle inwoners van Odijk worden uitgenodigd om hier een kerstwens in te hangen of kaarsje bij te branden Nicolaaskerk Odijk

Odijkers hangen wensen in de boom

Religie

[ODIJK] Voor de Nicolaaskerk in Odijk werd vorige week een kerstboom neergezet. Het is een heuse wensboom. De organisatie roept iedereen op om zijn of haar wens te delen met de rest van het dorp. ,,Het is een boom waar alle inwoners van Odijk hun kerstgedachten met elkaar kunnen delen. Kom gerust één dezer dagen voor Kerstmis ook een keer naar het kerkplein en laat een kerstwens achter in de boom in de vorm van een gedicht, kerstwens of kleurrijke versiering. Of brand er ‘s avonds een kaarsje bij. Om zo in deze bijzondere tijd toch verbonden te zijn met elkaar. Dus schrijf het met watervaste stift op een grote kerstbal. Voorzie de boom van kleur met jouw eigengemaakte, regenbestendige kerstversiering. Of lijst een prachtig gedicht in en zoek er een mooi plekje voor, zo hoog als jij kunt reiken.”
,,Op donderdagavond 24 december is het tijd voor de grande finale. We hopen dat zoveel mogelijk inwoners van Odijk die avond even de deur uit gaan om na zonsondergang hun lichtje bij de Wensboom te ontsteken. Samen zorgen we zo voor een zee van licht. Vanzelfsprekend is het kerkplein die avond geen plek van ontmoeting. Laat je lichtje achter bij al die andere lichtjes die er branden en ga naar huis. En koester- op weg naar huis al - de warmte van jouw eigen brandende vlam van verbinding.”

De Odijkse Wensboom is een initiatief van de werkgroep zondagavondprogramma van de H. Nicolaaskerk in Odijk. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie