Afbeelding
Foto 123RF

Je hond betrekken bij je vakantieplannen? Huur een vakantiehuis in Frankrijk

21 november 2023 om 15:15 Partnercontent

Ben jij de trotse eigenaar van een trouwe viervoeter? Dan wil je jouw vriend met vacht natuurlijk graag bij je vakantieplannen betrekken. We hebben goed nieuws voor iedereen die zijn hond ook wil meenemen. Het aantal vakantieparken dat op de wensen van mensen met een hond inspeelt, neemt steeds verder toe. Wil jij komend jaar graag samen met je hond op vakantie? Dan ben je van harte welkom in een comfortabel vakantiehuis in Frankrijk dat van alle gemakken is voorzien. Hier vinden gezinnen met een hond een aangename uitvalsbasis om te genieten van de overheerlijke keuken, het veelzijdige Franse landschap, de uitgestrekte stranden en de veelzijdige cultuur. Bovendien biedt een vakantiepark van een vooraanstaande keten zoals FranceComfort een weidse en veilige plek waar de kinderen naar hartenlust met hun favoriete huisdier kunnen spelen.

Vakantiehuizen voor mensen met een hond

In het midden en zuiden van la douce France vind je allerlei prachtige parken met vakantievilla’s die speciaal voor gasten met een hond zijn ingericht. Voor mensen die het niet op prijs stellen om te verblijven in een vakantiehuis waar deze huisdieren zijn geweest of voor gasten die allergisch zijn voor honden, zijn er uiteraard vakantievilla’s waar die niet welkom zijn. Omdat het op sommige vakantieparken alleen op aanvraag mogelijk is om een vakantiehuis te boeken waar honden vakantie mogen vieren, is het belangrijk om bij je reservering tijdig aan te geven dat je jouw viervoeter wilt meenemen. Dan zorgen de beheerders van het door jou gekozen park ervoor dat er een accommodatie voor je in orde wordt gemaakt, waar het jou en je viervoeter aan niets zal ontbreken.

Mooie vakantieparken in Midden- en Zuid-Frankrijk 

Ga je op vakantie in Frankrijk met je hond? Dan is het uiteraard fijn om te weten dat de vakantieparken zijn voorzien van alle luxe en comfort. Je vindt de parken van FranceComfort die ook honden verwelkomen in: de Poitou-Charentes, Aquitaine – Gironde, Languedoc, Dordogne - Lot en Provence-Côte d’Azur. Op de vakantieparken vind je uitgestrekte speelweides, zwembaden, tennisbanen, speeltuinen, WiFi, restaurants en animatie. Ook de recepties met gastheren en -vrouwen die Engels en Nederlands spreken, behoren tot de aangename faciliteiten. In welke zonovergoten streek van la douce France vieren jij en je gezin dit jaar vakantie met jullie kwispelende vriend?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie