Afbeelding
Foto: Annie Spratt via Unsplash

De voordelen van het uitbesteden van je kerstpakketten

13 oktober 2023 om 00:41 Partnercontent

Het samenstellen van een mooi kerstpakket voor het personeel is en blijft ieder jaar weer een enorme klus. Los van het feit dat het de mooiste tijd van het jaar is, bezorgt het veel werkgevers en ook marketingafdelingen de nodige kopzorgen omdat ze weer iets nieuws moeten beginnen. De kans dat je als ouwe rot bij een bedrijf dus al meermaals hetzelfde hebt gehad, die is vrij groot. Natuurlijk staat eten en drinken tijdens de feestdagen centraal en zal ook dit vaak voor het grootste deel de inhoud van het kerstpakket zijn. Toch zien we steeds vaker dat veel bedrijven ervoor kiezen om het samenstellen van het kerstpakket, zowel qua inspiratie, als ook het daadwerkelijk inpakken, uit te besteden aan een externe partij. Het kost je namelijk niet alleen ontzettend veel tijd, maar daarmee ook geld en gaat het ten koste van de productiviteit van de werknemers die normaal verantwoordelijk zijn voor andere taken binnen het bedrijf. Omdat niet iedereen direct de voordelen ervan inziet het uit te besteden, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Je bespaart een hoop tijd en geld

Het samenstellen van een kerstpakket kost een hoop tijd en daarmee ook geld. Vaak wordt er al weken of zelfs maanden van tevoren vergaderd over het budget, de inhoud en de manier waarop het wordt ingepakt. Je kunt je dus wel voorstellen hoeveel uren en dus uiteindelijk geld dit kost. Door het volledig uit handen te geven, hoe je je om deze tijd en ook de kosten van deze uren geen zorgen meer te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is afstemming te zoeken over eventueel de samenstelling van het pakket. Wat we bijvoorbeeld steeds vaker zien, is dat er naast eten en drinken, ook wordt gekozen voor een item waar ze echt iets aan hebben. Hoe leuk is het om een kerstpakket fleece deken te bestellen voor je personeel, met het logo van het bedrijf erop? Zo hebben ze daadwerkelijk iets waar ze wat aan hebben en hebben ze een aandenken aan het bedrijf. Wil je dit allemaal zelf regelen, dan kun je wel nagaan hoeveel tijd en energie dit kost.

Veel meer inspiratie

Het samenstellen van een leuk en vooral ook origineel kerstpakket is niet iets wat je even in een paar minuten doet. Althans, niet wanneer je dit nooit eerder hebt gedaan. Besteed je dit uit aan een externe partij, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Zo kun je bij Kerstpakkettenplaza.nl kerstpakketten bestellen voor ieder budget, passend bij iedere wens. Niet alleen wanneer je bijvoorbeeld een luxe pakket wilt met alles erop en eraan, maar ook voor de kleinere relatiegeschenken zit je hier helemaal goed. Doordat deze partijen het hele jaar door bezig zijn met het bedenken van leuke ideeën, hebben ze een hele lijst met te gekke kerstpakketten, waaruit jij gemakkelijk kunt kiezen. Zo hoef je dus eigenlijk niet meer na te denken, maar alleen een keuze te maken uit een van de pakketten die binnen je budget en bij je wensen past.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie