Afbeelding
Foto Unsplash

Bedrijfskleding is zo geregeld met een Kleding Management Systeem!

30 januari 2023 om 15:42 Partnercontent

Het uitkiezen van de juiste bedrijfskleding is nu nóg gemakkelijker met het Kleding Management Systeem van Bevazet! Nieuwe bedrijfskleding kiezen kan een behoorlijke uitdaging zijn, zeker wanneer dit op grote schaal moet gebeuren. Er zijn immers veel factoren waarmee u rekening moet houden. Wat zit lekker? In welke omstandigheden wordt er gewerkt? Moet de kleding warm of koel zijn, stevig of juist met veel bewegingsvrijheid? Voor veel mensen is de keuze overweldigend, waardoor het lastig kan zijn om überhaupt aan het uitkiezen van een nieuwe kleding te beginnen. Om het voor onze klanten makkelijker te maken, heeft Bevazet de Bevazet Business App ontwikkeld!

Wat is een Kleding Management Systeem?

Een Kleding Management Systeem is een online systeem waarmee het aanschaffen en beheren een stuk eenvoudiger wordt. Het doel van het systeem is het eenvoudig beheren van bedrijfskleding voor personeelsleden. Zeker wanneer u werkt in een groot bedrijf waar meerdere werknemers bedrijfskleding dragen. Via de app kunt u gemakkelijk maatneming, bestellingen en retouren beheren. U heeft alle informatie op één plek verzameld, waardoor u er altijd gemakkelijk bij kunt en snel wijzigingen kunt doorvoeren. U kunt het systeem geheel naar uw eigen wensen aanpassen, zodat u gemakkelijk een eigen huisstijl, budget en persoonlijk kledingassortiment kunt instellen.  

Voordelen Kleding Management Systeem

Een Kleding Management Systeem (KMS) brengt veel verschillende voordelen met zich mee. Zo bespaart het u veel kosten doordat er een efficienter bestelproces wordt ingesteld, er geen tussenpersoon nodig is en u geen opstart- of abonnementskosten hoeft te betalen. Ook kunt u zelf het budget per afdeling instellen, zodat er nooit onnodig te veel kosten worden gemaakt! Ook bespaart het u tijd door het elimineren van een tussenpersoon of goedkeuringsproces. Soms kunnen hier wel weken overheen gaan, allemaal verloren tijd die u nu weer terugwint. Ook worden er met een Kleding Management Systeem minder fouten gemaakt en wordt er minder kleding geretourneerd. Dat scheelt u tijd én geld. Tot slot heeft u alle informatie in één handig overzicht, waardoor u gemakkelijker informatie terug kunt vinden of kunt overdragen aan anderen.

Soorten bedrijfskleding Bevazet

Bij Bevazet kunt u terecht voor veel verschillende soorten bedrijfskleding. Zo verkopen wij kleren voor zowel het onder- als het bovenlichaam. Wat dacht u bijvoorbeeld van werkbroeken, werkspijkerbroeken of werkoveralls? Deze beschermen u beter tegen de gevaren van werk, geven u meer opbergruimte dankzij de vele broekzakken en geven u een professionelere uitstraling. Maar ook voor binnen- of buitenkleding kunt u bij ons terecht! Wat dacht u van werkjassen voor alle soorten weer, zoals werkregenjassen of gewatteerde jassen? Laat uw werknemers niet in de kou staan en geef ze de juiste werkkleding. Ook voor werktruien of werkshirts kunt u bij ons terecht, om de outfits helemaal compleet te maken. In het Kleding Management Systeem kunt u gemakkelijk zelf aangeven van welk assortiment u gebruik wilt maken! Ook voor bedrijfskleding bedrukken kunt u terecht bij Bevazet met een eigen bedruk- en borduurstudio!

Voordelen bedrijfskleding

Bedrijfskleding heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een stuk veiliger. Werkkleding is erop gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Werkt u met gevaarlijk materiaal, bijtende stoffen of hitte? Dan is het extra van belang dat u uzelf goed beschermt. Dit kunt u natuurlijk doen met veiligheidsmiddelen, maar ook uw kleding moet u daarin ondersteunen! De werkkleding van Bevazet is gemaakt van materiaal dat meer kan hebben dan alledaagse kleding.

Bedrijfskleding ziet er daarnaast ook een stuk professioneler uit dan gewone kleding. Wanneer uw werknemers in bedrijfskleding werkt, zijn ze gemakkelijker te herkennen voor klanten en zien ze er netter uit. Door dezelfde kleren te dragen laat u zien dat uw bedrijf oog heeft voor detail en het belangrijk vindt om er netjes uit te zien. Dat geeft een positieve boodschap af aan uw klanten!

Duurzame bedrijfskleding

Bij Bevazet maken we onze bedrijfskleding van duurzame materialen. Daardoor gaat de kleding namelijk langer mee. Een nieuwe kledinglijn voor uw bedrijf en het instellen van een Kleding Management Systeem is natuurlijk wel een investering. Op den duur verdient deze echter zichzelf terug! U hoeft namelijk minder snel nieuwe kleding aan te schaffen en zal misschien zelfs meer klanten binnen halen omdat u er professioneler uitziet. Daarom is het een verstandige keuze om te kiezen voor bedrijfskleding van Bevazet.

Hoe werkt de Bevazet Business App?

Het Kleding Management Systeem van Bevazet is gemakkelijk zelf op te zetten. De webapp kan op twee manieren worden ingericht. De eerste manier is een algemeen portaal om alle bedrijfskleding bestellingen voor uw bedrijf. Deze wordt beheerd door één persoon die hierin de bestellingen voor alle medewerkers plaatst. Met de tweede manier kunt u ervoor kiezen om elke medewerker zelf toegang te geven tot de webapp. Daarmee kunnen zij zelf persoonlijke bestellingen plaatsen en hun eigen kleding uitkiezen. U heeft zelf nog steeds zeggenschap over het assortiment dat zij te zien krijgen.

U wilt gebruikmaken van de Bevazet Business App! Wat nu?

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze webapp, dan komen wij eerst bij u langs voor een intakegesprek. Wij denken graag met u mee en helpen u bij het selecteren van het gewenste assortiment en budget. Ook verzamelen wij meteen alle maten en afleveradressen van uw werknemers. Daarna gaan wij aan de slag om voor u een gepersonaliseerde webapp te maken!

Neem nu contact op met Bevazet!

Wilt u ook profiteren van uw eigen Kleding Management Systeem? Neem dan gauw contact op met Bevazet! Wij gaan graag met u aan de slag om voor uw bedrijf een eigen systeem op te zetten. Hoe sneller u ermee aan de slag kunt, hoe eerder u kunt profiteren van de voordelen! Met een Kleding Management Systeem bespaart u veel tijd, geld en kiest u bovendien voor een professionelere afhandeling van uw bedrijfskleding. Dat is prettig voor u én voor uw personeelsleden. Wilt u liever een keertje in het echt kennis maken? Kom dan eens langs in onze showroom! Dan kunt u onze bedrijfskleding in het echt bekijken en meteen met ons in gesprek. Bij Bevazet is het motto: kan niet, bestaat niet. Daarom denken wij graag mee en doen wij er alles aan om uw wensen in vervulling te laten gaan. Kies voor bedrijfskleding van kwaliteit en kies voor Bevazet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie