Afbeelding
Foto: Shutterstock

De vier voordelen van een dakraam

Partnercontent

Je wil het eigenlijk wel, maar je durft niet goed. Een Velux dakraam plaatsen. Omdat het natuurlijk een ingrijpende aanpassing is, slaap je er wel een nachtje over. Lees snel verder over de voordelen van een dakraam.

Maak een extra kamer

Wil je graag een extra kamer maken in je huis? Dan is een dakraan dé perfect oplossing. Door een dakraam toe te voegen krijg je het idee dat je huis er een volledige kamer bij krijgt. Het is natuurlijk een hele ingreep, maar een dakraam is snel te plaatsen. Laat jij bijvoorbeeld je dakraam plaatsen door Dakraam Garant? Dan ben je verzekerd van de beste service en een schoon huis. 

Krijg een oase van licht

Een dakraam in je dak laten plaatsen is een relatief eenvoudige investering wanneer je meer licht in je kamer wil. Vroeger was een dakraam natuurlijk nog een kostenpost wat betreft energie, maar dat is niet meer het geval. Een Velux dakraam is geen slechte keuze wat betreft de vaste lasten, want dakramen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd. 

Ideaal in onderhoud

Met een Velux dakraam hoef je niet bang te zijn dat ze lastig te onderhouden zijn. Want door de kiepfunctie kan je het dakraam gemakkelijk van binnenuit schoonmaken. Kies je voor een dakraam met kunststof kozijn? Dan ben je verzekerd van weinig tot zelfs geen onderhoud. Een houten dakraam heeft, net als ander schilderwerk op hout, onderhoud nodig. Doordat je het draaiende gedeelte uit het dak kunt nemen, is het schilderen van een dakraam geen lastig karwei. 

Krijg energie van de frisse lucht

Heb jij op jouw zolderkamer geen raam? Dan zul je je wellicht minder goed kunnen concentreren. Door een dakraam maak je van jouw oude zolderkamer een volwaardig kantoor. Een goede ventilatie en frisse lucht bevordert jouw concentratie. Bovendien komt het licht van buiten, het beste licht om in te werken.

advertentie
advertentie