Afbeelding
Foto: Pexels

Stel je spullen veilig met Diks inboedelverzekering

9 september 2021 om 14:46 Partnercontent

Ben je net verhuisd in de omgeving van Bunnik of is dit de gemeente waar je bent opgegroeid? Hoe dan ook, je woont in een huis waar jij je thuis voelt. Dat komt door de mensen met wie je woont en de vrienden en familie in je omgeving. Maar je hecht ook waarde aan je inrichting en aan de spullen die je in de loop der jaren verzameld hebt. Daar zitten kostbare artikelen bij of spullen met verhaal. En ook van meubels en apparaten waar je dagelijks gebruik van maakt, wil je niet zomaar af.

Om de kosten van onverhoopte schade of vermissing van spullen zo laag mogelijk te houden, sluit je Diks inboedelverzekering af. In deze blog lees je meer over Diks inboedelverzekering en hoe je je inboedel veilig stelt.

Waarom Diks inboedelverzekering afsluiten?

Of je nu een huis vol met waardevolle spullen hebt, of juist goedkopere meubels en accessoires in huis hebt gehaald, bij elkaar opgeteld is je inboedel veel geld waard. Heeft er een inbraak plaatsgevonden of is er een brand uitgebroken, dan is de emotionele schade groot en zal een som geld je niet troosten. Toch is het fijn als je de kosten van de materiële schade zo beperkt mogelijk houdt en met Diks inboedelverzekering een groot deel vergoed krijgt.

Bovendien heb je na een inbraak of brandschade opnieuw spullen nodig om te gebruiken. Keukenapparatuur of meubilair wil je zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken, maar heb je geen Diks inboedelverzekering afgesloten, dan moet je het geld uit eigen zak halen. Het is een prijzige aangelegenheid als je dan alles in één keer moet afbetalen.

Diverse vormen van inboedelverzekering

Om te bepalen welke verzekering je nodig hebt voor jouw inboedel, schakel je de vergelijkingstool van Diks.nl in. Daarin wordt je geïnformeerd over de kosten van Diks inboedelverzekering en welke soorten van verzekering er zijn. Je kunt je bijvoorbeeld volledig verzekeren en een allrisk inboedelverzekering afsluiten. Deze kun je optioneel aanvullen met een buitenhuis dekking of een kostbaarhedenverzekering. Het is afhankelijk van de spullen in en om je huis die je wilt verzekeren.

In ieder geval kun je naast Diks inboedelverzekering ook een opstalverzekering afsluiten. Hiermee wordt alles dat vastzit aan je huis verzekerd. Dus de vloer, muren en het dak, maar ook leidingen, een keuken en de ramen. Raakt iets beschadigd, dan zorgt de opstalverzekering dat een groot deel hiervan vergoed wordt.

Met Diks inboedelverzekering zijn al je spullen verzekerd

Sluit direct af, want mocht het zover komen dat jouw inboedel inderdaad beschadigd of kwijtraakt, dan zijn de kosten aanzienlijk lager. En natuurlijk hopen we niet dat er iets mee gebeurt. Maar als het dan gebeurt, wil je niet met de gebakken peren zitten. Diks inboedelverzekering verlicht dan de lasten en zal een groot deel van de schade dekken.

Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden, niet alleen voor het afsluiten van een inboedelverzekering, maar ook als je een opstalverzekering of autoverzekering wilt afsluiten.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie