Afbeelding
Zwembad in de tuin

De beste merken opzetzwembaden

4 juni 2021 om 14:07 Partnercontent

Ben jij van plan om een zwembad in je tuin op te zetten. Dan begrijpen wij dat al te goed, want een opzetzwembad is echt heel leuk voor in de tuin. De zomers in Nederland kunnen heel warm zijn, dus we begrijpen goed dat jij omwille van die reden ook optimaal wil relaxen. Maar als het gaat om een opzetzwembad, dan zit je natuurlijk met veel vragen. Voor welk formaat ga jij? En welke vorm lijkt jou wel wat? Dat zijn uiteraard belangwekkende vragen, maar misschien nog wel belangrijker: welk merk zwembad heeft jouw voorkeur?

In dit artikel gaan wij dieper in op de verschillende merken zwembaden. We bespreken een aantal topmerken en vervolgens gaan wij in op de verschillen tussen merken. We sluiten af met nog wat tips waar je op moet letten als het gaat om de aankoop van het opzetzwembad.

Bestway

Het merk Bestway is een zeer bekend merk als het gaat om opzetzwembaden. De kracht van het merk Bestway is dat ze al zeer lang actief zijn op de markt. Ze maken namelijk al zwembaden sinds 1994 en dat is een flink lange tijd te noemen. Ze zijn bescheiden begonnen en hebben zich eerst georiënteerd op de markt. Ze wouden namelijk echt iets nieuws op de markt brengen qua opzetzwembaden. Dat is dan ook gelukt, want het merk Bestway bestaat nog steeds en ze hebben al meer dan 1100 producten op de markt gebracht!

Intex

De webwinkel Heuts.nl is de officiële dealer van Intex zwembaden en ze hebben daar dan ook veel ervaring mee. Ze leveren namelijk al meer dan vijftien jaar zwembaden en er kan dan ook gesteld worden dat ze precies weten wat ze wel moeten doen, maar ook wat juist niet aan te raden is. De zwembaden van dit merk kenmerken zich door de stevigheid en de bijbehorende kwalitatieve accessoires die je erbij kunt kopen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een fantastische zwembadpomp. Wil jij dus een kwalitatief Intex zwembad aankopen, dan zit jij goed bij dit merk.

Interline

Ook het merk Interline staat bekend om het vervaardigen van fantastische zwembaden. Ze hebben niet alleen de kennis in huis, maar ze hebben ook heel veel liefde voor zwemmen en het maken van zwembaden in het algemeen. Het merk staat bekend als een merk dat veel doet met feedback van consumenten om zo de producten steeds naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de verschillen?

Maar wat zijn dan de precieze verschillen tussen de merken, vraag jij je dan misschien af. Welnu, in principe hebben we die verschillen al uiteengezet door juist de uniekheid van de verschillende merken aan te geven. Dat is dan ook een zeer belangrijk verschil tussen merken te noemen: elk merk heeft zijn eigen unieke stijl en dat is uiteraard een zeer mooi gegeven te noemen. Maar daarnaast zijn er uiteraard nog meer verschillen waar je aan kunt denken.

Elk merk beschikt ook over verschillende materialen om zwembaden te maken. Misschien heb jij bijvoorbeeld de voorkeur voor één specifiek soort materiaal en wordt dit enkel door één bepaald merk gemaakt. In dat geval heeft dat specifieke merk uiteraard jouw voorkeur en zo zijn er nog meer verschillende aspecten waar je aan kan denken als het de verschillen betreft. De prijs is bijvoorbeeld ook een belangrijk verschil. Het ene merk vraagt een stuk meer voor een zwembad, wat te maken kan hebben met de materialen maar ook met de reputatie van een bepaald bedrijf.

Waar moet je op letten bij het aankopen?

Als jij een zwembad gaat aankopen, dan zijn er verschillende zaken waar jij op moet letten. Een belangrijk aspect bij een zwembad is natuurlijk het prijskaartje. Heb jij bijvoorbeeld een beperkt budget voor een opzetzwembad? Dan zijn je keuzes uiteraard gelimiteerd en moet je ook in die specifieke richting zoeken. Gelukkig zijn de meeste webwinkels tegenwoordig voorzien van een handig filtersysteem. Met dit filter kun je gemakkelijk in een specifiek budget zoeken en enkel die zwembaden worden dan zichtbaar.

Aan de andere kant is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met het formaat en de vorm van het zwembad. Heb jij bijvoorbeeld graag een rechthoekige zwembad in de tuin? In dat geval, dan is het aan te raden om daar specifiek op te zoeken. Bij het formaat is het bijvoorbeeld ook belangrijk om rekening te houden met de omvang van je tuin. Uiteraard zijn er nog meer zaken waar je op moet letten, daarbij kun je denken aan de kleur, of je een zwembadpomp nodig hebt en ga zo maar verder.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie