Afbeelding
Ergonomische werkplek

Kantoormeubilair om een ergonomische thuiswerkplek in te richten

22 december 2020 om 15:31 Partnercontent

In de huidige tijd is het belang van een ergonomische werkplek misschien wel groter dan ooit. Want helaas zijn we nog steeds niet gevrijwaard van het coronavirus en de bijbehorende maatregelen. Voor werknemers van een groot aantal bedrijven is thuiswerken nog altijd de norm. Behoor jij ook tot die categorie professionals en wil jij jouw werkplek thuis optimaliseren? Met een ergonomische bureaustoel en een zogenaamd zit-sta-bureau leg je de juiste basis. Hiermee kom je de werkdag met een gezonde en comfortabele werkhouding prima door. 

Dynamisch werken 

Met een zit-sta-bureau stimuleer je tijdens het werken op je thuiskantoor een dynamische vorm van werken. In no-time switch je tussen de gezonde en afwisselende werkhouding van zitten en staan. Want te lang in een houding zitten en te lang achter elkaar staan, komen beide niet ten goede aan je gestel. Een zit-sta-bureau maakt het echter eenvoudig om in houdingen te variëren en staat voor optimale ergonomie. Hiermee draagt het ook bij aan het verminderen van klassieke kantoorklachten zoals: het verlies van concentratie, nekpijn en RSI. Deze verantwoorde bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten én in aansprekende designs. Want ook werken in een stijlvolle omgeving die aan jouw persoonlijke smaak beantwoordt, draagt bij aan een prettige werkdag. 

Uitnodigende bureaustoel 

Binnen de branche van kantoormeubelen zijn er diverse gerenommeerde merken die met hun assortiment inspelen op zowel ergonomie als een fraai ontwerp. Zo ook het de kantoormeubelen van Wiesner Hager dat in Oostenrijk onder strenge kwaliteitseisen wordt geproduceerd. Het merk is marktleider op het gebied van projectmeubilair met een architectonische uitstraling. Ook de bureaustoelen van Wiesner Hager bieden de perfecte combinatie van esthetiek en ergonomie, bijvoorbeeld de populaire Poi bureaustoel. De rugleuning en de zitting hebben een zachte kern en nodigen uit om te gaan zitten. De schaal van de stoel verschaft geborgenheid en bescherming dankzij de omhullende werking. Het zitkussen is in diverse kleurvariaties verkrijgbaar en maakt dat de bureaustoelen een frisse, stijlvolle uitstraling hebben. 

Ben je geïnspireerd en wil je het thuiswerken een stuk aangenamer en gezonder maken met een zit-sta-bureau en een ergonomische bureaustoel? Je vindt deze en andere kantoormeubelen in de webshop of een van de vestigingen van De Projectinrichter in Rotterdam, Bergeijk en Purmerend. Deze grote onafhankelijke speler biedt een assortiment van meer dan 5.000 artikelen en staat voor vakkundig advies. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie