Afbeelding
Detachering

Met detachering heb je altijd baangarantie

3 augustus 2020 om 13:02 Partnercontent

Als je ergens veel verschillende soorten banen vindt, is het wel in de overheidssector. Er zijn banen op ieder niveau: uitvoerend, ondersteunend, beleidsmatig. Dit geldt ook voor de zorgsector. De vraag naar goede verpleegkundige of verzorgende IG-ers is erg groot op dit moment. Heb je ervaring binnen de overheid of in de zorg en wil je graag ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers? Laat je dan detacheren. Iedereen die wil werken bij de overheid of een baan in de zorg zoekt, is van harte welkom bij het leukste detacheringsbureau van Nederland, Joinuz.

Voordelen van detachering 

Detachering via Joinuz biedt voordelen voor jou als werknemer. Je komt namelijk in loondienst bij Joinuz, waarna je wordt uitgeleend aan een opdrachtgever in de zorg- of overheidssector. Dit gebeurt op basis op basis van jouw ervaring, kennis en ambities. De opdrachten zijn vaak langdurig van aard, dus geen dagjes werk. Na afronding van de opdracht gaat Joinuz met jou weer op zoek naar een nieuwe functie. Zo heb je dus altijd zekerheid van inkomen van één werkgever en kun je tegelijkertijd ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor heb je veel variatie in je werk, maar dan wel met de zekerheid dat je iedere maand een salaris hebt en werkt in een branche waar het met je baan voorlopig wel goed zit. Samenvattend zetten we graag nog even de voordelen van detachering op een rij:

  • Je bent verzekerd van werk.
  • Je doet bij verschillende opdrachtgevers ervaring op, om zo te  ontdekken waar je ambities liggen.
  • Je bouwt een netwerk op.
  • Persoonlijke begeleiding door het Joinuz-team.

In de zorg is altijd werk

In de zorg liggen altijd nieuwe kansen om je te ontwikkelen tot een allround professional. Er is vraag naar goed personeel en er is altijd werk vanwege de toenemende vergrijzing. Volgens schattingen van de Sociaal-Economische Raad (SER)  zijn er vanaf 2040 twee miljoen zorgmedewerkers nodig. Op het moment zijn er 1,4 miljoen mensen werkzaam in de zorg. Daar ligt dus een groot tekort dat in de komende twee decennia zal moeten worden opgevuld.

Kansen bij overheid en gemeentes

Zekerheid en stabiliteit vind je bijvoorbeeld ook in een baan als medewerker Burgerzaken bij een gemeente of in andere overheidsfuncties. In deze branche is altijd vraag naar goede mensen met de juiste kennis en ervaring.

Joinuz is een detacheerder met verschillende interessante vacatures bij de overheid en binnen de zorg. Zij zetten zich in om de baan te vinden die perfect past bij jou als professional, van beleidsmatig tot ondersteunend en van adviserend tot uitvoerend. Waar je ook aan toe bent in je carrière, je vindt het bij Joinuz.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie