Afbeelding

Tennisvereniging BLTC De Niënhof in Bunnik biedt compact lidmaatschap voor de zomer

10 mei 2023 om 09:45 Overig

BUNNIKTennisvereniging BLTC De Niënhof biedt deze zomer een compact lidmaatschap van drie maanden. Ook wel de Zomer Challenge genoemd. Dit lidmaatschap geldt voor de maanden juni, juli en augustus. Met dit lidmaatschap kunnen spelers tennissen wanneer het hen uitkomt en deelnemen aan leuke activiteiten. Daarnaast krijgen de spelers vier tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde tennistrainer van One2Tennis én doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi.

De Zomer Challenge is leuk voor volwassenen die willen ontdekken of tennis iets voor hen is, óf bijvoorbeeld een zomerstop hebben van een andere sport en hierdoor extra tijd hebben om te tennissen. Zo kan het interessant zijn voor deelnemers die tennis een keer uit willen proberen zonder direct vast te zitten aan een jaarlidmaatschap. Of voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. En denk aan sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen.

Interesse? Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €80.

Voor meer informatie kunnen belangstellnden contact opnemen met Kim Onwezen via e-mail tc@nienhof.nl. Aanmelden kan via www.nienhof.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie