Afbeelding
BLTC De Niënhof

Bunnikse tennisvereniging viert feest vanwege 50-jarig bestaan

28 mei 2022 om 11:45 Tennis

BUNNIK Dit jaar bestaat tennisvereniging BLTC de Niënhof 50 jaar. Daarom organiseert de vereniging van vrijdag 3 juni tot en met zaterdag 11 juni een feestweek.

GESCHIEDENIS In 1972 is de club ontstaan vanuit de toenmalige vereniging Wijnmalen & Hausmann. Dit was een tennisvereniging met twee banen en een houten keet die was gestart als sport faciliteit voor personeel van het bedrijf Wijnmalen & Hausmann: een onderneming gespecialiseerd in machines zoals hijskranen en bulldozers. De banen lagen aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem en naast de Vrumona.

FEEST- EN TENNISWEEK Om het lustrum te vieren, organiseert de vereniging een feestweek. Tijdens deze week worden de clubkampioenschappen gespeeld voor de senioren. Voor de jeugd organiseren de enthousiaste tennisleraren van One2Tennis op 2e pinksterdag een clinic.

,,Naast de enkel- en dubbelfinales van de clubkampioenschappen houden we op zaterdag 11 juni een spetterend feest. De festiviteiten starten om 16.00 uur met een receptie voor genodigden. Van 18.00 tot 20.00 uur zorgt de vereniging voor een heerlijke barbecue onder leiding van chefs Kees en Sandra, ook wel bekend van Cuisine Culinaire en van Foodtruck Coccole. En vanaf 20.00 uur gaat de dansvloer open. DJ Mike zorgt voor de sfeer met zijn drive in show”, laat de tennisvereniging weten.

Alle receptiegasten, leden en oud-leden zijn van harte welkom bij de barbecue en de feestavond. De barbecue kost € 12,50 per persoon. Inschrijven om mee te eten kan tot uiterlijk dinsdag 7 juni. Kijk voor meer informatie op nienhof.nl/feestweek.

,,Tennisvereniging BLTC De Niënhof is veel meer dan zomaar een tennisclub. We bieden jong en oud de mogelijkheid om te trainen, competitie te spelen en elk moment vrij te tennissen. Tennisvereniging BLTC De Niënhof is een leuke, plezierige en sportieve club waar voldoende plaats is voor nieuwe leden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie