De 51ste carnavalskrant van C.V. de Rijnpinters werd onthuld.
De 51ste carnavalskrant van C.V. de Rijnpinters werd onthuld. C.V. de Rijnpinters

Onthulling 51ste carnavalskrant C.V. de Rijnpinters

30 januari 2023 om 10:15 Overig

BUNNIK Vrijdag was het weer zover, de 51ste carnavalskrant van C.V. de Rijnpinters werd onthuld. Nadat Prins Stuiterbal en President Tranquillo in echte 90’s stijl van huis naar Café Twins waren gestuiterd kon de krant gepresenteerd worden. Traditioneel ging dit natuurlijk weer op een bijzondere manier. Na een potje van het in de jaren 90 geïntroduceerde Lingo in combinatie met verschillende 90’s hits won, met een klein beetje hulp, Prins Stuiterbal. Het was aan hem dan ook de eer om de eerste krant in ontvangst te nemen. Hierna konden de andere bezoekers genieten van de ruim 40 pagina dikke krant vol weetjes over de jaren negentig en informatie over het carnavalsseizoen.

Na deze mooie feestavond gingen de Rijnpinters op zaterdagochtend weer vroeg uit de veren om door de hele gemeente Bunnik de carnavalskrant, in samenwerking met de Leutkikkers, huis aan huis te bezorgen. Heb je de krant niet ontvangen? Mail dan naar krant@rijnpinters.nl.

Komende activiteiten 

De eerste activiteit waar de Rijnpinters aanwezig zijn is de Thuiskomdag in samenwerking met SV Odijk. Op donderdag 16 februari trappen de Rijnpinters hun Grote weekend af met het pluscarnaval, op vrijdag de sleuteloverdracht met de Leutkikkers en Hinnikers, op zaterdag de kindermiddag, op zondag de grootse Krommerijnoptocht, en nog veel meer. Check het programma op www.rijnpinters.nl.

De krant.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie