45ste carnavalskrant der Rijnpinters!

13 februari 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Vrijdag 10 en zaterdag 11 februari stonden bij CV de Rijnpinters in het teken van de 45ste carnavalskrant. Na een gezellige krantpresentatie in Café Twins werd de krant afgelopen zaterdag door kou en sneeuw verspreidt in de gehele gemeente Bunnik!

Prins Flap Fier kreeg afgelopen vrijdag in een goed gevulde Café Twins de eerste kleurrijke carnavalskrant uitgereikt uit handen van Burgmeester Ostendorp. Vervolgens kregen alle aanwezige de eerste oplagen van de krant te zien, waarna er met zijn allen werd geproost op de mooie carnavalskant.

Zaterdag was het weer vroeg dag voor CV de Rijnpinters. Al vele jaren wordt de krant rondgebracht door onze leden. Ondanks de sneeuw bleef iedereen positief en enthousiast, waardoor de krant met vele handen binnen 6 uur bij iedereen in de gemeente op de deurmat lag.

Wij wensen iedereen veel leesplezier en zien je graag op een van onze activiteiten in ons Groot Carnavalsweekend van 23 t/m 28 februari. Zie www.rijnpinters.nl voor ons complete programma!

Mocht je nog geen krant hebben ontvangen? Mail dan naar pr@rijnpinters.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je alsnog een krant ontvangt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie