Met een online bingoshow en een virtuele optocht gaat het carnaval gewoon door.
Met een online bingoshow en een virtuele optocht gaat het carnaval gewoon door. CV de Rijnpinters

Eerste online carnavalsweekend in de historie van CV de Rijnpinters

Cultuur

ODIJK Ondanks de coronacris gaat het carnaval bij de Rijnpinters in Odijk gewoon door. ,,Helaas dit jaar geen carnaval zoals je van ons gewend bent. Echterzouden wij de Rijnpinters niet zijn als wij van deze nood geen deugd zouden maken”, laat Per Wagemakers van de carnavalsvereniging weten. ,,Achter de schermen zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest om een alternatief carnavalsprogramma samen te stellen, om zo carnaval 2021 niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Bijna alle ingrediënten zijn aanwezig om er een groot succes van te maken. Wat mist er nog? Jullie! Alleen met jullie kunnen wij het carnavalsweekend van 11 tot en met 14 februari 2021 echt grandioos maken!”

Het carnaval wordt op zaterdag 6 februari afgetrapt met het rondbrengen van een speciale uitgave van de welbekende carnavalskrant. ,,In de krant zullen wij onder andere speciaal aandacht vragen voor de bedrijven die ons al jaren steunen. Houd deze dag de brievenbus goed in de gaten, want er zit ook iets moois in voor de kids.”

Het Groot Carnavalsweekend word dit jaar omgedoopt tot Virtueel Carnavalsweekend en op donderdag 11 februari wordt gestart met het rondbrengen van stamppotten, langs de vaste bezoekers van de Plusavond. De avond wordt verzorgd door het Wapen van Bunnik en mede mogelijk gemaakt Rabo ClubSupport.

OJIKSE ONLINE BINGOSHOW ,,Op zaterdagavond 13 februari brengen wij gezelligheid in je woonkamer met onze Ojikse Online Bingoshow. Deelnemen kan al vanaf 5,55 euro. Waarbij je van 20.00 tot 23.11 uur wordt getrakteerd op een avond vol entertainment. Met onder andere de hele avond de beste carnavalskrakers, optredens van onze dansgroepen en een optreden van Michael Oomen. Daarnaast maak je tijdens de bingo kans op één van onze fantastische hoofdprijzen: 1 minuut gratis winkel in samenwerking met Jumbo de Kruijf Odijk, een jaar lang gratis brood mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Sjaak Doeleman, een weekend Texel voor 2 personen inclusief ontbijt in samenwerking met Hotel de Branding in de Koog, een Nintendo Switch en een cash bedrag. De avond maak je helemaal af met een heerlijke borrelbox van het Wapen van Odijk. Kijk snel op www.bingo.rijnpinters.nl voor meer info en doe mee!” 

Het carnavalsweekend wordt zondag 14 februari afgesloten met om 11.00 uur CarnaValentijnviering, uitgezonden via www.kerkomroep.nl en om 13.11 uur met een Virtuele Optocht via Facebook en Instagram.

advertentie
advertentie