De Week van de AfvalHelden is van 1 tot en met 7 maart.
De Week van de AfvalHelden is van 1 tot en met 7 maart. RMN

Wat lekkers bij de koffie en ‘to go’ ontbijt voor AfvalHelden

25 februari 2021 om 11:55 Overig

BUNNIK Medewerkers uit de afvalbranche zijn essentieel voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving. Begin 2020 werd dit extra duidelijk, toen de coronacrisis het dagelijks leven in Nederland op zijn kop zette. Daarom lanceren de NVRD en Vereniging Afvalbedrijven dit jaar de Week van de AfvalHelden. Op maandag 1 maart opent demissionair Staatssecretaris Stientje van Veldhoven de Week van de AfvalHelden, waarin alle medewerkers uit de afval- en reinigingsbranche centraal staan. Ook Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) sluit zich aan bij deze sympathieke actie.

Op de openingsdag van de week van de ‘AfvalHelden’ zorgt RMN voor wat lekkers bij de koffie. Daarnaast organiseert RMN, voor al haar medewerkers, op woensdagochtend 3 maart een speciaal coronaproof, ‘to go’ ontbijt. Op de locaties in IJsselstein, Soest en Zeist, zijn er wethouders van de RMN gemeenten aanwezig, om hun waardering uit te spreken en het ontbijt uit te delen.

BLIJK VAN WAARDERING Onze medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat de wijken er netjes en opgeruimd uitzien, ook in deze coronatijd. Daarom vragen wij ook u om uw waardering te laten blijken in deze speciale week. Steek een duim op als u een RMN medewerker ziet, misschien heeft u een bakje koffie klaar staan voor hen, of hebben de kinderen een mooie tekening gemaakt. Ook een digitale opsteker waarderen onze medewerkers enorm. Dus bent u tevreden over het bijhouden van het groen in uw wijk, over het schoonvegen van uw straat, de servicegerichtheid van onze medewerkers op het recyclingstation of over het legen van de containers? Laat dan een leuk bericht achter op de RMN website of via onze Social Media kanalen. U doet daar onze medewerkers een groot plezier mee.

KLEUR- EN BOUWPLATENACTIE Ook kinderen kunnen een bijdrage leveren aan de Week van de AfvalHelden. Op de website van RMN zijn er mooie kleur- of bouwplaten te downloaden. Hoe leuk is het als ze deze inkleuren en uitreiken aan onze medewerkers, of achter het raam ophangen. Zo krijgen RMN medewerkers een kleurrijke verrassing tijdens hun werkzaamheden in uw wijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie