Activiteitenoverzicht Maand van de Ontmoeting

28 oktober 2020 om 19:11 Overig

BUNNIK In de Maand van de Ontmoeting is er van alles te doen in de gemeente Bunnik. Heeft u zelf nog een activiteit die toegevoegd kan worden, laat dit dan aan weten.

Wilt u individueel met mensen afspreken dan kunt u het formulier op www.bunnikbeweegt.nl downloaden en invullen/terugsturen naar info@bunnikbeweegt.nl.

Voor meer informatie bel: 06-52549905.

Aanmelden is verplicht. Het is bij sommige activiteiten niet zeker of deze wel kunnen doorgaan in verband met de maatregelingen. Neem contact op voor interesse, evt. kunt u later aansluiten.

Senioren Activiteiten Bunnik: Vooraf eerst aanmelden: aanmelden@seniorenbunnik.nl. Voor meer informatie: www.seniorenbunnik.nl, of bel 06-18550150.

Biljarten, 1 dagdeel/wekelijks, Bunninchem


Tafeltennis¸ elke vrijdag 15.30-16.45, Lindenhof Odijk


Tekenen & schilderen, elke maandag 12.30-16.30, Cultuurschuur


Volksdansen, elke dinsdag 15.15-16.30, Irenezaal

Huiskamer van Odijk Odijkers die interesse hebben in een activiteit kunnen altijd even contact opnemen om een keertje vrijblijvend mee te doen. info@huiskamerodijk.nl

Ouderenfitness in Bunnik en omgeving Ik sta voor jullie klaar! Trainingen binnen en buiten, coronaproof. WouterFit Seniorenfitness.

Een belangrijke drijfveer in mijn leven is mensen enthousiast maken om te gaan trainen, in elke vorm die er maar mogelijk is. Ik ben vooral geïnteresseerd in fitness voor senioren. Men wordt steeds gezonder ouder en trainen kan tot op hoge leeftijd worden gedaan. Daarom ben ik begonnen met WouterFit Seniorenfitness.

De kernwaarden van WouterFit Seniorenfitness zijn:

Functioneel: De trainingen zijn gericht op de activiteiten in het dagelijks leven. Regelmatig bewegen verhoogt de gezondheid en algehele fitheid en kan tot op hoge leeftijd worden gedaan.

Intensief: De trainingen zijn intensief en gevarieerd en zo ingedeeld dat elke deelnemer ze kan volgen op zijn of haar niveau. De sfeer is ontspannen en informeel, en plezier staat hoog in het vaandel.

Toegankelijk: De trainingen zijn voor iedere senior die het belangrijk vindt om op een plezierige manier aan zijn of haar conditie te werken.

06-15270669. E: wouter@wouterfit.nl; W: www.wouterfit.nl

Wandelen Odijk en omstreken Elke vrijdag is er om 9 uur een mooie wandeling van maximaal 60 minuten verzorgd door de wandelcoaches. Wilt u ook lekker meewandelen?

Aanmelden is mogelijk via info@bunnikbeweegt.nl of bel met buurtsportcoach Mieke: 06-23244886.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie