Afbeelding
Kuun Jenniskens

Wat staat er op de raadsagenda?

10 september 2019 om 07:21 Overig

ODIJK Op donderdag 19 september heeft de gemeenteraad haar eerste vergaderavond sinds het zomerreces. Het hondenspeelparadijs biedt een petitie aan en de kinderburgemeester wordt geïnstalleerd.

door Kuun Jenniskens

De avond start om 19 uur met het aanbieden van een petitie door de initiatiefnemers van het hondenspeelparadijs, dit gebeurt op het gazon voor het gemeentehuis.

OPEN HUIS Om 19.15 wordt de kinderburgemeester geïnstalleerd. Om 19.30 uur is er een half uurtje uitgetrokken voor de komst van twee grote zonneweides in Werkhoven. Om 20 uur gaat het een nieuw Ruimtelijk Economisch Perspectief (REP). Om 20.45 gaat het over de woningen die gebouwd worden op grond die de kinderboerderij in gebruik heeft. Vanaf 21.15 uur staan een aantal technisch onderwerpen op de agenda: wijziging gemeenschappelijke regeling Regionale Dienst Werk en Inkomen Kromme Rijn Heuvelrug (nr 19-128); herbenoeming leden Raad van Toezicht Stichting openbaar onderwijs Rijn- en Heuvelland (Wereldkidz); verlenging concessie Slotstad RTV.

RAAD De raad begint om 21:45 uur en kent een paar hamerpunten en maar één debatpunt: de startnotitie Regionale Energie Strategie (RES), dus over hoe en in welk tempo de gemeente wil gaan verduurzamen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie