Afbeelding
Lekstede Wonen

Verhuur Rhijnhaeghe Bunnik start 19 januari

5 januari 2021 om 10:46 Nieuwbouw

BUNNIK Aan de J.F. Kennedylaan in Bunnik realiseert LEKSTEDEwonen 27 sociale huurappartementen met hedendaags comfort. De twee - en driekamerappartementen hebben een tuin of balkon en woonoppervlakten tot en met 65 vierkante meter. Er zijn vier typen appartementen en de huurprijzen zijn vanaf € 633 per maand (exclusief servicekosten). Dinsdag 19 januari 2021 start de verhuur.

De bouw op de voormalige kantoorlocatie Rhijnhaeghe in Bunnik start januari 2021. Er komen in totaal 91 appartementen en woningen, waaronder de 27 sociale huurappartementen van LEKSTEDEwonen. Bij toewijzing van een aantal appartementen geeft LEKSTEDEwonen voorrang aan jongeren t/m 29 jaar en voorrang aan inwoners van de gemeente Bunnik. De oplevering van de sociale huurwoningen wordt in het najaar van 2021 verwacht. 

Half januari is alle verhuurinformatie beschikbaar, zoals de verhuurbrochure, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Om op de appartementen te kunnen reageren moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina Rhijnhaeghe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie