Afbeelding
Lekstede

Ondertekening bouwopdracht 27 huurappartementen Rhijnhaeghe Bunnik

Nieuwbouw

BUNNIK LEKSTEDEwonen en Schutte Bouw hebben de zogenaamde turnkey-aanneemovereenkomst getekend voor de bouw en aankoop van 27 huurappartementen in het nieuwbouwproject Rhijnhaeghe in Bunnik. Op deze locatie wordt momenteel het bestaande kantoorpand gesloopt. Naar verwachting start de nieuwbouw en verhuur van de appartementen begin 2021. Dan is ook alle verhuurinformatie beschikbaar.

Rhijnhaeghe is een nieuwbouwproject tegen een bestaande woonwijk in Bunnik en bestaat straks uit 91 woningen. Het wordt een mix van koopwoningen en -appartementen en vrije sectorappartementen van projectontwikkelaar Sustay en 27 sociale huurappartementen van LEKSTEDEwonen.

In opdracht van LEKSTEDEwonen realiseert Schutte Bouw uit Zwolle de huurappartementen. Harold Grobben (Directeur Schutte Bouw & Ontwikkeling) en Ed de Groot (directeur-bestuurder LEKSTEDEwonen) ondertekenden hiervoor de overeenkomst. Naar verwachting start de nieuwbouw en verhuur van de appartementen begin 2021. Met dit nieuwbouwproject ontstaat een belangrijke toevoeging aan de woningvoorraad van de gemeente Bunnik.

Afbeelding
advertentie