Afbeelding
Kuun Jenniskens

Dienstverlening RMN rondom de feestdagen in Bunnik

22 december 2021 om 10:30 Natuur en milieu

BUNNIK Rond de feestdagen in december haalt RMN het huishoudelijk afval in gemeente Bunnik als gebruikelijk op. Het digitale inzamelschema vindt u op de website van RMN en in de RMN appDownload de RMN-app gratis in de appstore (voor iOS en Android). Het recyclingstation aan de Rumpsterweg is op vrijdag 24 en vrijdag 31 december geopend tot 16.00 uurOp zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari is het recyclingstation gesloten. Op verzoek van de gemeente Bunnik sluit RMN rondom de feestdagen ook een aantal verzamelcontainers af.

AFSLUITEN CONTAINERS Om vandalisme te voorkomen sluit RMN rondom de feestdagen de volgende verzamelcontainers af:

Alle boven- en ondergrondse containers met een paslezer die RMN op afstand kan sluiten met een tijdslot worden afgesloten van 21.00 uur tot 08.00 uur op 27, 28, 29 en 30 december.

Op vrijdag 31 december worden ze om 10.00 uur afgesloten tot 10.00 zaterdag 1 januari.

Alle boven- en ondergrondse papiercontainers zonder paslezer sluit RMN handmatig op 30 december en opent ze op maandag 3 januari.

De bovengrondse restafvalcontainers aan de Kennedylaan sluit RMN handmatig op 30 december en opent deze weer op maandag 3 januari.

AANGESCHERPTE MAATREGELEN RMN: ,,Om de verspreiding van de omikronvariant te vertragen, zijn ook op onze recyclingstations de maatregelen aangescherpt. De recyclingstations blijven vooralsnog geopend, maar het is tijdelijk niet mogelijk om een aanhangwagen te lenen om grofvuil weg te brengen. We verzoeken u om de huidige piekmomenten (net na opening en een uur voor sluitingstijd) zoveel mogelijk te vermijden. Medewerkers van RMN houden een deurbeleid, gebaseerd op de richtlijnen vanuit de overheid, bij de ingang van het recyclingstation.”

Houd bij een bezoek aan het recyclingstation daarom rekening met de volgende maatregelen:

- Er is een beperkte toegang. Medewerkers laten een maximum aantal auto’s tegelijkertijd toe op het terrein.

- De hoeveelheid auto’s is afhankelijk van de grootte van het terrein.

- Maximaal 2 personen per auto en niet jonger dan 18 jaar.

- Fietsers en bezoekers te voet dienen ook aan te sluiten in de wachtrij.

- U moet zich bij de toegang kunnen legitimeren.

- Houd bij een noodzakelijk bezoek 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere bezoekers.

,,Onze medewerkers bepalen de toegang van de laatste auto van de dag. Dit kan eerder zijn dan de genoemde sluitingstijd van die dag, vanwege de nog aanwezige auto’s op het terrein.”

Het lenen van een aanhangwagen is tijdelijk niet mogelijk.

Er geldt een dringend advies om een mondkapje op het terrein van het recyclingstation te dragen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie