RMN begint na Driekoningen met het ophalen van de bomen.
RMN begint na Driekoningen met het ophalen van de bomen. Gemeente Bunnik

Ophalen kerstbomen start vanaf 17 januari

15 januari 2022 om 13:45 Overig

BUNNIK Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) start vanaf 17 januari met het ophalen van kerstbomen aan huis. Wanneer ze in welke straat langskomen, is terug te vinden op het digitale inzamelschema op https://inzamelschema.rmn.nl/ of in de gratis RMN-app. 

Inwoners kunnen hun kerstboom op de geplande ophaaldag uiterlijk om 07.30 uur op de aanbiedplaats leggen waar ze normaal gesproken hun container (kliko) neerzetten. Bewoners van  een flat of appartementencomplex kunnen hun kerstboom aanbieden op vijf meter afstand van de ondergrondse verzamelcontainer.

EXTRA WERKZAAMHEDEN Het inzamelen van de kerstbomen is een taak die RMN naast haar reguliere werkzaamheden uitvoert. Dit vergt extra inzet qua voertuigen en personeel. Het kan dan ook voorkomen dat RMN niet op de geplande ophaaldag, maar later die week  langskomt om uw kerstboom op te halen. ,,Wij vragen u pas contact te zoeken met de afdeling Publiekscontacten als uw kerstboom na anderhalve week nog niet is weggehaald. Medewerkers van RMN doen uiteraard hun uiterste best om uw kerstboom zo snel mogelijk op te halen”, aldus de gemeente Bunnik.

VRIENDELIJK VERZOEK Houd bij het neerleggen van de kerstboom rekening met de volgende aanbiedregels:

Bied de kerstboom aan zonder kluit, houten kruis, pot of emmer

Haal alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten uit de kerstboom

De kerstboom mag maximaal 2.5 meter zijn

RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient men zelf in te leveren bij het recyclingstation.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie