Het Muziekcafé vindt plaats in ’t Wapen van Odijk
Het Muziekcafé vindt plaats in ’t Wapen van Odijk ’t Wapen van Odijk

'Nieuwjaars' Muziekcafé Odijk daverend succes

Muziek

ODIJK Op zondag 12 januari vond het Muziekcafé Odijk plaats in 't Wapen van Odijk. Veel muziekliefhebbers kwamen op de oproep af om elkaar tijdens de muzikale jamsessies tegelijkertijd een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Het Muziekcafé Odijk is een initiatief van bevriende muzikanten en bedoeld om met elkaar muziek te maken en om alle andere muziekliefhebbers daarvan te laten meegenieten. Met als motto 'muziek maken met en voor elkaar' kan iedereen die dat wil zijn eigen instrument meenemen en meezingen en dansen. Meeklappen en genieten met een drankje in de hand wordt eveneens toegejuicht.

Dit hadden de vele aanwezigen bij het eerste Muziekcafé van dit jaar goed begrepen. Iedereen was in opperbeste stemming en er werd uit volle borst meegezongen en door jong en oud gedanst. De muzikale organisatoren Willem Sterkenburg (zanger/gitarist) en zijn band Judy, Jan Deurlo (zanger), Arjan van Vulpen (AVV Light Sound) en de band De Bits wisten de juiste snaar te raken.

Zondag 19 april om 15.00 uur vindt de volgende jamsessie van het Muziekcafé plaats, opnieuw in ' t Wapen van Odijk. De overige datums in 2020 zijn: 14 juni, 4 oktober en 6 december.

advertentie
advertentie