Kom ook naar het BunnikSamen Festival: Een evenement dat de gemeenschap samenbrengt.
Kom ook naar het BunnikSamen Festival: Een evenement dat de gemeenschap samenbrengt. BunnikSamen

BunnikSamen Festival op 13 september

6 september 2023 om 09:45 Maatschappelijk

ODIJK Op woensdag 13 september, tussen 14.00 uur en 17.00 uur staat er iets speciaals op de agenda voor inwoners van Werkhoven, Odijk en Bunnik, voor iedereen met een maatschappelijk hart. Stichting Krachtig Krommerijn, in samenwerking met de gemeente Bunnik, organiseert namelijk het veelbelovende BunnikSamen Festival. Dit evenement, dat plaatsvindt in het gemeentehuis van Odijk (Singelpark 1), biedt een uitgelezen kans om kennis te maken met verschillende maatschappelijke organisaties die in onze dorpen actief zijn en bedrijven die samen deel uitmaken van het BunnikSamen-netwerk. Bovendien is de toegang tot dit inspirerende festival gratis en voor alle leeftijden.

Tijdens het BunnikSamen Festival zult u de gelegenheid hebben om de mensen achter deze maatschappelijke organisaties en bedrijven te ontmoeten. Dit is uw kans om meer te leren over de activiteiten die ze organiseren en het belangrijke werk dat ze verrichten binnen onze gemeenschap. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te gaan doen, dan is er voldoende gelegenheid om hierover informatie te krijgen bij de maatschappelijke organisaties. Daarnaast is er zelfs gelegenheid om uw eigen kwaliteiten te ontdekken via een speciale test. Kortom, het BunnikSamen Festival is een must-visit voor iedereen die betrokken is of wil worden bij de lokale gemeenschap.

FEESTELIJKE MIDDAG

Naast het verkennen van de maatschappelijke initiatieven en organisaties, kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes, en muziek. Het wordt een feestelijke middag vol informatie, inspiratie en gezelligheid.

JEUGD EN JONGEREN

Tijdens het BunnikSamen festival vindt ook de kick-off plaats van Jongerenwerk De Schoudermantel. Voor jongeren zijn verschillende activiteiten en entertainment beschikbaar. Zo kunnen ze deelnemen aan een levend tafelvoetbalspel, georganiseerd door Bunnik Beweegt. Kinderen worden ook getrakteerd op een ijsje. Het wordt een leuke middag voor het hele gezin!

DEELNEMENDE ORGANISATIES

Een breed scala aan organisaties zal aanwezig zijn op het BunnikSamen Festival, waaronder: 

Gemeente Bunnik, Alzheimer Café, Cultuurplatform Bunnik, Senioren Activiteit Bunnik SAB, Bunnik Beweegt, MaaltijdMaatje Odijk, MaaltijdMaatje Bunnik, Jongerenwerk De Schoudermantel, AutoMaatje Bunnik, Stichting De Schans, Scouting Katimavik, Huiskamer van Odijk, Stichting Welzijn Ouderen Werkhoven, De Opvoed poli Utrecht, Stichting Welzijn Ouderen Odijk, Buurtbemiddeling (Stichting MeanderOmnium), Handje Helpen, Repair Café Bunnik, Stichting Vluchtelingenwerk Samenspraak Bunnik, Humanitas afdeling Heuvelrug, Fit & Food 4you, Netwerk BunnikSamen, Landhuis Oud Amelisweerd, Les Boulettes Jeu De Boules vereniging Bunnik, Proxima Terminale zorg, Stichting Quarijn Bunninchem Bunnik, Reinaerde Groendiensten Rhijnauwen Dagbesteding, Recycle Valley, SeniorWeb Odijk, VC Krommerijn Volleybal, Het Witte Kerkje Odijk, Dagbesteding DUO, Energiegroep Bunnik, BunniksMooiste, Waterliniemuseum Fort bij Vechten, Cursusproject Bunnik, Dorpscanon Kromme Rijn, Muziekvereniging Victoria en Ceremooiste. 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over het BunnikSamen Festival en de deelnemende partijen? Bezoek dan www.bunniksamen.nl voor meer details. We kijken er naar uit om u op 13 september te verwelkomen. Laten we samen bouwen aan een hechte en betrokken gemeenschap. Tot dan!

VERVOER NODIG NAAR HET FESTIVAL?
Maak dan gebruik van vrijwilligers uit onze dorpen die graag helpen. Vraag minimaal een aantal dagen van te voren een rit aan. Er wordt een kleine onkostenvergoeding in rekening gebracht.
Inwoners Bunnik ANWB Automaatje Bunnik, eenmalig aanmelden bel 06-12334721 of mail info@automaatjebunnik.nl, rit aanvragen bel 06-82994052, www.automaatjebunnik.nl.
Inwoners Odijk Huiskamer van Odijk, lid worden bel 06-23707137, rit aanvragen bel 06-20345209 of mail chauffeur@huiskamervanodijk.nl, www.huiskamervanodijk.nl.
Inwoners Werkhoven Stichting Vrijwillige Hulpdienst Werkhoven, Mevr. Ria Vernooij - van Rijn bel 0343-551356 b.g.g. bel Mevr. Tina Balk - de Bruin 0343-551876.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie