Initiatiefnemers Onno James (D66) en Hugo Janssen (Leefbaar en Veilig Werkhoven) op de Brink in Werkhoven.
Initiatiefnemers Onno James (D66) en Hugo Janssen (Leefbaar en Veilig Werkhoven) op de Brink in Werkhoven. Frits Beijnink

Uitnodiging voor bijeenkomst over dorpsvisie Werkhoven op 16 mei

15 mei 2023 om 15:15 Maatschappelijk

WERKHOVEN De initiatiefgroep Leefbaar en Veilig Werkhoven nodigt - samen met de gemeenteraad - de inwoners van Werkhoven uit voor een bijeenkomst in ‘t Wapen van Werkhoven, op dinsdag 16 mei om 20.00 uur. Onderwerp is de ontwikkeling van een dorpsvisie, gebaseerd op hoe inwoners zelf de toekomst van hun dorp zien.

Doel van de avond is dat inwoners kennis kunnen maken met de leden van de groep en in gesprek kunnen gaan met raadsleden van alle partijen. De initiatiefgroep zal een aanpak presenteren voor de ontwikkeling van de dorpsvisie. De gemeente stelt daarvoor geld beschikbaar, maar voor het maken van de visie zal vooral de inzet van inwoners gevraagd worden, in werkgroepjes en op onderwerpen als leefbaarheid, voorzieningen, wonen, verduurzaming en verkeer. Inwoners kunnen zich voor deze avond aanmelden via Werkhovenopdekaart.nl/contact.

Bunniks Nieuws sprak eerder al met de initiatiefnemers voor deze bijeenkomst: Hugo Janssen (lid van de initiatiefgroep) en Onno James (raadslid van D66). 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie