Afbeelding
Alzheimer Café

Neuroloog spreekt over dementie in Alzheimer Café Bunnik

31 maart 2023 om 12:30 Maatschappelijk

BUNNIK Neuropsycholoog Jolanda Snel komt op donderdagavond 13 april in het Alzheimer Café Bunnik spreken over dementie. ,,Dat dementie ingrijpend is, zien we van dichtbij. Maar wat gaat er eigenlijk om in het hoofd van iemand met dementie? Jolanda Snel zal ons een inkijkje geven”, aldus het Café.

,,Vergeetachtigheid is maar een klein onderdeel. Hoe voelt de wereld dan aan? En het lijf? Hoewel dat bij iedereen anders is, gaan we een verhelderende verkenningstocht maken door het landschap van dementie aan de hand van enkele belangrijke, maar vaak gemiste thema’s. Een stukje theorie kan daarbij niet ontbreken, maar alleen waar het van belang is omdat je er dan direct mee aan de slag kan in de praktijk. Heel praktisch!”

Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst, die wordt gehouden in Locatie DUO Dagcentrum Utrecht Oost, Pastoor Heggelaan 2 in Bunnik.

Opgave is niet nodig. De toegang is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur; programma van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inlichtingen bij Anneke van Doorne, coördinator Alzheimer Café Bunnik. a.vandoorne@alzheimervrijwilligers.nl (tel. 030-6564423 of 06-53969777).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie