Afbeelding
Stockfoto dementie

Interactieve avond Alzheimer Café Bunnik over rouw

30 oktober 2022 om 12:45 Maatschappelijk

BUNNIK Op donderdagavond 10 november zal Charlotte Sneijers, werkzaam als geestelijk verzorger bij Quarijn, spreken over Dementie en Rouw. Wanneer een naaste te maken krijgt met dementie, dan worden we geconfronteerd met verlies, met rouw en met rouwverwerking. Hoe gaan we daar mee om? Mw. Sneijers geeft uitleg over rouwen, wat is dat eigenlijk. Over het begrip anticiperende rouw. Over wat we nodig hebben van onze omgeving als we rouwen. 

De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Uitwisseling van ervaringen vormt een belangrijk onderdeel van de avond. Ervaringen van mantelzorgers in de eerste plaats. Maar ook aandacht voor de verlieservaringen van naasten, die niet onmiddellijk met de zorg voor de patiënt met dementie belast zijn. En voor professionals, werkzaam in de zorg.

Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst, die gehouden wordt in Locatie DUO Dagcentrum Utrecht Oost, Pastoor Heggelaan 2 in Bunnik.

Opgave is niet nodig. De toegang is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur, programma van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inlichtingen bij Anneke van Doorne, coördinator Alzheimer Café Bunnik:  a.vandoorne@alzheimervrijwilligers.nl (tel. 030-6564423 of 06-53969777).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie