Afbeelding
Alzheimer Café

Centrum voor Elkaar te gast in Alzheimer Café Bunnik

6 februari 2023 om 11:30 Maatschappelijk

BUNNIK Het Centrum voor Elkaar van de Gemeente Bunnik is op donderdagavond 9 februari te gast in het Alzheimer Café Bunnik. Nicolette de Stigter zal met collega’s vertellen over het Centrum en hoe dit inwoners van de gemeente behulpzaam kan zijn bij het vinden van ondersteuning. Onder meer op het gebied van mantelzorg, maaltijdzorg, woningaanpassing en daginvulling. 

Waar lopen mantelzorgers tegenaan? Wat zou mij als mantelzorger echt helpen? Aan de orde komt ook een nadere uitleg van het sociaal domein. En de vraag hoe de verschillende geldstromen lopen. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen, discussie en uitwisseling van ervaringen.

Iedereen is van harte welkom bij deze bijeenkomst, die gehouden zal worden in Locatie DUO Dagcentrum Utrecht Oost, Pastoor Heggelaan 2 in Bunnik.

Opgave is niet nodig. De toegang is gratis. Inloop vanaf 19.30 uur; programma van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inlichtingen bij Anneke van Doorne, coördinator Alzheimer Café Bunnik. a.vandoorne@alzheimervrijwilligers.nl (tel. 030-6564423 of 06-53969777).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie