Afbeelding
Lionsclub Bunnik

Dankbare reacties na ontvangst kerstpakket Lionsclub Bunnik

14 januari 2022 om 08:30 Maatschappelijk

BUNNIK Via de maatschappelijke organisaties Caritas en Diakonie, via Vluchtelingenwerk Bunnik en de Regionale Sociale Dienst heeft Lionsclub Bunnik dit jaar aanvragen gekregen voor ruim 150 kerstpakketten. Vanwege de situatie rond het coronavirus kon de Lionsclub niet op de gebruikelijke manier aan de bezoekers van de supermarkten in de gemeente vragen om extra producten te kopen voor de kerstpakketten. In plaats daarvan is een geldinzamelingsactie gestart die het mogelijk maakte dat de Lionsclub bij de supermarkten producten kon inkopen voor de pakketten.

,,Met de opbrengst van deze geldinzamelingsactie konden pakketten samengesteld worden die de kerstdagen van de ontvangers van de pakketten extra feestelijk maakten”, vertelt Mathijs van de Lionsclub. ,,Naast het pakket van de Lionsclub verzorgde de Caritas organisatie dit jaar een tas met een mooi geschenk voor alle ontvangers van de pakketten. Pakketten en tassen werden door medewerkers van Caritas en Diakonie rondgebracht.”

DANKBARE REACTIES Voor pakket en geschenk werden dankbare reacties ontvangen. Lionsclub Bunnik wil alle inwoners van de gemeente die een geldelijke ondersteuning hebben gegeven hiervoor hartelijk danken. ,,Het heeft ons in staat gesteld om veel gezinnen in de gemeente iets extra’s te geven in deze moeilijke tijden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie