De Kerstactie is ieder jaar een groot succes.
De Kerstactie is ieder jaar een groot succes. Lionsclub Bunnik

Inwoners geven gul voor kerstactie Lionsclub

19 januari 2021 om 19:37 Maatschappelijk

BUNNIK Door de coronacrisis kon er dit jaar bij de supermarkten in de gemeente niet aan het winkelend publiek gevraagd worden extra boodschappen te kopen voor de gebruikelijke Kerstactie van de Lionsclub. In plaats daarvan werd gevraagd om via een qr-code een geldelijke ondersteuning te geven om de aankoop van artikelen voor de pakketten mogelijk te maken. ,,Deze oproep is door veel inwoners in de gemeente ruimhartig beantwoord”, laat de Lionsclub weten.

,,De actie heeft het ook dit keer mogelijk gemaakt om aan de vele aanvragen voor een pakket te kunnen voldoen”, aldus de Lionsclub. ,,In samenwerking met de kerkelijke organisaties in de gemeente, vluchtelingenwerk en de Regionale Sociale Dienst hebben veel gezinnen rond de kerstdagen een pakket mogen ontvangen. Mede mogelijk gemaakt door de bijdragen van de supermarkten waarbij de artikelen ingekocht zijn en sponsors Regiobank en drukkerij RDS Repro Odijk.”

Gesteund door de gulle reactie van de bewoners zal, in samenwerking met de sociale/kerkelijke partners, gekeken worden of er met Pasen nog iets extra’s gedaan kan worden voor gezinnen in de gemeente die een ondersteuning hard nodig hebben. ,,We willen een ieder die het mogelijk gemaakt heeft deze actie weer tot een succes te maken hiervoor zeer hartelijk danken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie