Afbeelding

Als Muren Konden Spreken: Theatrale Audiotrip door Landhuis Oud Amelisweerd

18 maart 2023 om 15:00 Evenementen

BUNNIK Tussen 13 april en 13 mei is iedereen gedurende zestien avonden welkom in Landhuis Oud Amelisweerd in Bunnik om een theatrale audiotrip te maken. In groepjes van maximaal vier personen mogen bezoekers het landhuis in en horen, zien, ruiken en proeven ze dat wat het landhuis met ze hen wil delen. De trip duurt een uur.

In deze theatrale audiotrip word je door het landhuis aangesproken. ,,Ben jij degene die ze zoekt voor een langdurige relatie? Kan ze jou verleiden? In ongeveer een uur word je door diverse vertrekken van het huis aangesproken op je gemoed, op je zintuiglijke waarneming, op je schoonheidsbeleving, op jouw liefdevolle gevoelsleven. Laat je meevoeren. Wellicht ben jij degene waarvoor ze haar deuren mag openen.”

Oude dame

Landhuis Oud Amelisweerd staat al ruim 250 jaar te stralen langs de Kromme Rijn. Het is gebouwd in 1770 en bewoond door een baron, een koning en een burgemeester. Bewoners die het landhuis allure gaven. Het huis is inmiddels een oude dame. Haar laatste bewoonster mevrouw de Wijs verliet na een brute inbraak op 30 december 1989 het huis en daarmee verloor dit buitenverblijf haar functie als woonhuis. 

Natuurlijk hebben heel veel mensen hun hart verpand aan het landhuis, maar ze wil zo graag weer een duurzame relatie met een bewoner opbouwen. Zoals het vroeger was. Ze wil weer een heerlijk buitenverblijf worden. Ze wil zo graag ingericht worden met de prachtigste meubels en weer tafels zien met damasten tafellakens en heerlijke avonden met mooie mensen zien. 

Speeldata:

Donderdag 13 t/m zondag 16 april

donderdag 20 t/m zondag 23 april

zaterdag 29 april t/m zondag 30 april

vrijdag 5 mei t/m zondag 7 mei

donderdag 11 mei t/m zaterdag 13 mei

De starttijd is elke dag 18.00 uur. Duur ongeveer 1 uur.

Elke 10 minuten wordt een groep van max. 4 personen ontvangen.

De laatste shift is om 20.40 uur.

 Men kan het bezoek combineren met een diner in de Veldkeuken.

Kaartverkoop via: www.landhuisoudamelisweerd.nl. Kosten: 17.50 euro (excl. 1 euro reserveringskosten).

Als Muren Konden Spreken is een productie van Stichting Een Heel Klein Dorpje.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie