Sinterklaas komt weer naar Odijk
Sinterklaas komt weer naar Odijk Dorpshuis Odijk

Sinterklaas komt naar (Dorpshuis) Odijk

5 november 2022 om 10:45 Activiteiten

ODIJK Twee jaar lang popelde Sinterklaas om naar Odijk te komen. Door corona lukte dat niet, al stuurde hij wel leuke videoberichten vanuit Madrid. Dit jaar komt hij natuurlijk weer naar het Dorpshuis en de Lindenhof waar hij ontvangen wordt door de burgemeester van Bunnik. Op zondag 20 november om half drie kunnen de kinderen uit Odijk een feestelijk haag vormen zodat Sinterklaas zich als vanouds thuisvoelt in Odijk. 

Na de ontvangst in de sporthal zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen spelletjes en kunnen alle kinderen hun Pietendiploma halen. De begeleiders van de Sport BSO zorgen er voor dat dat voor iedereen heel leuk wordt. De ouders en begeleiders kunnen in sportcafé De Linde terecht, ook de allerkleinsten vinden daar een rustig plekje. Rond vier uur gaat Sinterklaas weer verder.

Sinterklaas is blij dat het Dorpshuis en de Lindenhof weer gratis beschikbaar zijn. Dat Jongerius Intern transport, de Sport BSO en de Jumbo helpen, maakt deze middag extra feestelijk. Tel daarbij alle vrijwilligers uit Odijk, samen zo’n veertig mensen, en het wordt voor de kinderen uit Odijk gegarandeerd een leuke en gezellige middag op een vertrouwde plek.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie