Afbeelding
Sjoerd-Dirk van der Leest

Sinterklaas toert met speciale auto door Bunnik

16 november 2021 om 11:45 Activiteiten

BUNNIK Zou hij nou wel of niet komen? Zaterdag was het dan toch zover en kwam Sinterklaas en zijn Pietenband aan in het winkelcentrum van Bunnik. De intocht was niet zoals gebruikelijk met de boot bij de oude Brug, maar gezien de coronamaatregelen met een touringcar en een speciale auto voor Sinterklaas zelf. 

De Bunnikse Middenstand, die jaarlijks de intocht verzorgd, had in goed overleg met de gemeente besloten de intocht door te laten gaan, maar in een iets andere vorm om zodoende geen QR codes te hoeven checken en hekken te plaatsen.

VERLENGDE ARM ,,Het zogeheten doorstroom evenement is geweldig goed verlopen en Sinterklaas had zelf een verlengde arm geregeld om zo burgemeester Van Bennekom en alle kindjes toch de hand te kunnen schudden op afstand”, laat Sjoerd-Dirk van der Leest van de organisatie weten.

De pietenkapel zorgde voor heerlijke oud-Hollandse sinterklaasmuziek die door de kinderen uit volle borst werden meegezongen. De stoet maakte twee rondjes door het centrum, waar langs de route veel ouders met hun kinderen stonden te wachten.

SNOEPGOED Het snoepgoed was super verzorgd en werd in kleine zakjes aan de kinderen uitgedeeld. Daarnaast waren er glutenvrije pepernootjes. Sinterklaas had werkelijk aan alles gedacht dit jaar.

Kortom een super goed georganiseerd festijn voor groot en klein.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie