Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Resultaten Volleybal VC Kromme Rijn Odijk

16 oktober 2022 om 13:38 Volleybal

ODIJK Volleybalvereniging VC Kromme Rijn speelde afgelopen week(end) thuis in Odijk haar wedstrijden. Waaronder de kraker Mix-1 tegen Mix-2 in de ZVC.
De VCKR heren in de Nevobo competitie leden hun 3e nederlaag (3–1) in drie wedstrijden. Nu tegen bierbuiken van Vives uit IJsselstein. Gedurende de wedstrijd kwamen de mannen steeds beter in de wedstrijd met winst van set 4 tot gevolg. Naar nu blijkt hebben ze tegen de top”3” gespeeld en komende vrijdag spelen ze tegen nummer 4 van de ranglijst. Dat noemen ze een zwaar programma.

Donderdagavond was de wedstrijd Gemengd 1 tegen 2 in de Zeister Volleybal Competitie. Set 1 en 3 waren zeer gelijk opgaand. Toch won Mix-2 wederom met de maximale score van 3–0. Het 3e mixteam en de heren verloren beiden met 2–1 hun lastige uitwedstrijd in resp. Zeist en Austerlitz.
VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie