Afbeelding
Via Pixabay

Meisjes A1 VC Kromme Rijn Volleybal kampioen

18 mei 2022 om 09:14 Volleybal

BUNNIK Het enige meisjesteam van volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft met overtuiging het kampioenschap behaald in de Nevobo competitie.

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd op het programma maar die was meer bedoeld om de titel te vieren. De talenten van VCKR hebben slechts één set verloren in de voorjaarscompetitie. Begin april was de competitie al beslist. Ook de laatste wedstrijd tegen VOC Maarssen werd met 4-0 gewonnen. Na afloop kon de kampioenstaart worden aangesneden. Trainster Nikki werd na afloop extra in het zonnetje gezet. De titel is ook zeker haar verdienste met dit team.

De selecties van zowel dames als heren trainen in de maand mei op donderdagen vanaf 19.30 uur. Versterkingen zijn altijd welkom om mee te komen spelen.

In de maand juni zijn alle trainingen op dinsdagavond aanvang 20.00 uur.

De Zeister Volleybal Competitie heeft nog 3 weken te gaan. Dan zal er wederom een kampioenschap gevierd kunnen worden. Mix-2 ligt duidelijk op titelkoers.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie