Open Dag bij SV Odijk Tennis
Open Dag bij SV Odijk Tennis SV Odijk Tennis

Open dag en proeflidmaatschap bij SV Odijk Tennis

23 augustus 2021 om 07:35 Tennis

ODIJK Wil je weten of tennis iets voor je is? Kom dan langs op 4 september voor een proefles of maak gebruik van het proeflidmaatschap met proeflessen.

OPEN DAG Op 4 september is er een open dag, trainer Rick Sebök geeft proeflessen voor kinderen en volwassenen. Materiaal is aanwezig, je hoeft alleen te zorgen voor sportkleding en sportschoenen. De Commissie Welkom van SV Odijk Tennis is aanwezig om informatie te geven over het lidmaatschap en proeflidmaatschap van de vereniging.

Graag vooraf aanmelden bij de Commissie Welkom per mail: lyda.blom@ziggo.nl

Het programma is als volgt: 

13-14 uur: Proefles voor kinderen tot en met 12 jaar;

14-15 uur: Proefles voor jeugd en volwassenen;

PROEFLIDMAATSCHAP Het proeflidmaatschap houdt in dat je drie maanden proeflid bent en vier proeflessen krijgt, voor slechts 55,- euro. Het betreft de periode oktober t/m december. Aanmelding liefst zo spoedig mogelijk in verband met de planning van proeflessen (beperkte capaciteit). Het proeflidmaatschap is een mooie manier om in groepsverband kennis te maken met de tennissport. Zowel kinderen als volwassenen (alle leeftijden) kunnen hiervan gebruikmaken.

De proeflessen worden verzorgd door een trainer van de Balance Tennis Academy (BTA). Voor senioren zijn de lessen op maandag- of dinsdagavond (wordt nog bekend gemaakt). Voor kinderen zijn de proeflessen in de middag (dagkeuze in overleg nader te bepalen). De lesserie betreft één les/week, gedurende vier weken en starten in oktober,de startdatum wordt nog bekendgemaakt. In schoolvakanties zijn er geen lessen.

Tijdens het proeflidmaatschap kunnen proefleden op de banen tennissen. Zij krijgen een leenpas, waarmee zij een baan kunnen reserveren. Let op: rackets/ballen zelf meenemen.

Aanmelden voor de proeflessen (en het hieraan verbonden proeflidmaatschap) kan bij BTA trainer Rick Sebok: Rick.sebok@balance-tennis.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie