Trainer Rick Sebok geeft uitleg over de volley aan het net.
Trainer Rick Sebok geeft uitleg over de volley aan het net. Madeleine Groenhof

Blijf in beweging, probeer tennis

Tennis

ODIJK SV Odijk Tennis wil iedereen de gelegenheid geven om te tennissen de komende winter. Daarom biedt de tennisschool op de vereniging een bijzonder pakket aan voor volwassenen. Zo kan iedereen in beweging blijven, ondanks de beperkende maatregelen die op dit moment gelden.

Het zijn lastige tijden voor iedereen. Ook op sportgebied. Veel mensen kunnen niet hun favoriete sport beoefenen. Teamsporten gaan niet door en in de sportschool voelen veel mensen zich niet op hun gemak. Tennis is een van de weinige sporten die je heel goed op afstand van elkaar kunt beoefenen en door de kunstgrasvelden in Odijk wordt de sport het hele jaar door buiten beoefend.

Om iedereen de gelegenheid te geven kennis te maken met deze sport, biedt tennisschool BTA een mini-proeflidmaatschap aan. Een gediplomeerde tennisleraar geeft drie lessen voor 33 euro per persoon. De lessen worden gegeven aan groepen van vier personen. De lessen worden gepland op maandagavonden 23 november, 30 november en 7 december. Bij over-inschrijving kan de dinsdagavond erbij komen. Iedereen die les neemt, wordt automatisch proeflid van de vereniging. De proefleden betalen daarvoor geen lidmaatschap tot het einde van 2020. Pas als zij na de drie proeflessen besluiten door te gaan, gaat het betaalde lidmaatschap in.

Dus geef jezelf, eventueel samen met je partner, collega of vriend(in) de gelegenheid om fit te blijven en tegelijk een prachtige sport te leren kennen en schrijf je in via rick.sebok@balance-tennis.com . Vier vrienden in een keer opgeven kan natuurlijk ook. Zo gaat sportiviteit en gezelligheid hand in hand.

advertentie