Afbeelding

Onderlinge wedstrijd GV De Gemzen laat harde trainen zien aan publiek

18 maart 2024 om 09:30 Gymnastiek

BUNNIK GV De Gemzen organiseerde zondag een onderlinge wedstrijd voor alle turners en turnsters uit de recreatie en de jongste turnsters uit de selectie. ,,Het was hét moment om eens aan alle ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s te laten zien waar elke week zo hard voor getraind wordt”, vertelt trainster Margje Camps.

,,In ronde 1 trapten de turnsters van groep 3 af. Zo werden er krachtige sprongen, snelle koprollen op vloer, moeilijke balansoefeningen op balk en mooie afsprongen van de brug getoond. Ronde 2 zat vol met enthousiaste turnsters van de groepen 4 en 5. Ook in deze ronde werden de zenuwen in bedwang gehouden en hele mooie turnoefeningen aan het publiek getoond. In ronde 3 was het tijd voor de turners en turnsters uit de groepen 6, 7, 8 en de jongste selectie turnsters. In deze ronde werd echt het onderste uit de kan gehaald, want er werd super netjes geturnd.”

MEDAILLE

Camps: ,,Per ronde waren er medailles voor de nummers 1, 2 en 3, maar omdat iedereen zo erg z’n best heeft gedaan kreeg de rest van het deelnemersveld ook een mooie medaille. Een ervaring rijker en met een medaille en een mooi diploma op zak, gingen de turners en turnsters met glunderende ogen van trots met hun supporters weer naar huis. Wat zijn wij trots op al onze turners en turnsters, maar ook hulde voor de organisatie van de wedstrijd en voor de supporters voor hun aanmoedigingen en daverend applaus.”

,,Denkt u dat turnen ook iets voor uw kind is? Neem een kijkje op onze website en kom een keer mee turnen!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie