Kampioenen Jeroen Legerstee en Michelle Selier.
Kampioenen Jeroen Legerstee en Michelle Selier. BC Krommerijnstreek

Clubkampioenschappen Badminton Odijk

21 mei 2023 om 15:30 Badminton

ODIJK In de maand april hebben de clubkampioenschappen van badmintonvereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk plaatsgevonden. 

Na twee spannende halve finales mochten Jeroen Legerstee en Gerrit van Brenk in de finale uitmaken wie de kampioen zou worden. Een zeer gefocuste en afwisselend spelende Jeroen had in de eerste set weinig moeite met Gerrit. De 2e set daarentegen was een meer gelijke strijd, echter niet genoeg om er nog een derde set uit te slepen. Jeroen Legerstee mag zich voor dit jaar de clubkampioen noemen. Bij de dames was Michelle Selier de beste, zij was overtuigend winnares. Ook zij mag de wisselbeker dit jaar thuis in de prijzenkast zetten. 

De weken ervoor zijn de wedstrijden voor het kampioenschap van de dubbel gespeeld, ook hier weer veel spannende partijen. Bij de dames zijn Silvia Reitz en Ellen Bakkenes overtuigend kampioen geworden, ze wonnen al hun wedstrijden. In de B poule bij de heren deden Annette Vos en Michelle Selier mee en wisten daar bijna als winnaars tevoorschijn te komen. Echter in de beslissende wedstrijd waren Yvo van Vuuren en Niels Beringen net te sterk, ze wonnen de partij met 2-1. 

In de A poule prolongeerde Pim van der Wal en Gerrit van Brenk het kampioenschap, ook dit jaar waren zij te sterk voor de overige tegenstanders. Vanaf 24 mei wordt er gestreden voor de eerste plaats bij de gemengd-dubbel. 

Voor wie het leukt lijkt om ook eens te badmintonnen is er voor zowel de jeugd als senioren nog ruimte genoeg. Iedereen kan de hele maand juni langskomen om gratis kennis te maken met deze intensieve sport, aldus de badmintonclub.

Voor de jeugd geldt dan dat ze het beste eerst even contact kunnen opnemen met de jeugdcoördinator, te vinden op de site. Volwassenen zijn op de woensdagen altijd welkom vanaf 20.00 uur in sporthal de Lindenhof te Odijk. Zorg zelf voor sportkleding, rackets zijn aanwezig.

Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie