De nieuwe Pont...
De nieuwe Pont... R. Limpens

KrommeRijn Vaarten

Overig Deel je nieuws

Vanaf aanstaande woensdag 24 augustus kunt u weer inschrijven voor vaarten van De Pont van Utrechts Landschap.

Althans, de echte Pont ligt wegens averij tijdens de februaristorm in Lemmer. We maken nu weer gebruik van de sloep van onze overburen van De Landgoederij, zolang onze eigen Pont nog niet in de vaart is. Daar zijn we heel blij mee, opdat u weer kunt genieten van de gegidste vaarten over de Kromme Rijn.

U bent van harte welkom. U kunt weer inschrijven via onze website: https://utrechtslandschap.nl/activiteiten/overzicht?formdata%5BisSubmitted_activityFilterForm%5D=submitButton&return_uri=%2F&formdata%5Bcategory%5D=3&formdata%5Bname%5D=&formdata%5BstartDate%5D%5Bd%5D=12-08-2022&formdata%5BendDate%5D%5Bd%5D=&formdata%5Blocation%5D=&formdata%5Bsubmit%5D=submitButton

We zijn heel blij dat we deze oplossing met onze buren hebben kunnen treffen. Onze spiksplinternieuwe Pont van het Landschap ging bij de februaristorm kopje onder, en ligt al die tijd ter vervanging van een belangrijk deel van de elektrische installatie bij de bouwer in Lemmer. Intussen kunnen wij dus gebruik maken van de sloep van onze goede overburen van De Landgoederij.

advertentie
advertentie