Afbeelding
Frank de Vries

Lid nummer 1 speelt haar laatste wedstrijd voor HockeyClub Kromme Rijn

1 juni 2022 om 17:45 Hockey

BUNNIK Op zaterdag 28 mei speelde lid nummer 1 van HC Kromme Rijn haar laatste wedstrijd voor HC Kromme Rijn. Fieke de Vries kreeg in 2012 vlak na de officiële oprichting lidmaatschapnummer 1 bij HC Kromme Rijn en nu 10 jaar later stopt zij met hockeyen in verband met haar studie. Meerdere speelsters uit meisjes A2 kwamen dit weekend voor het laatst uit voor HC Kromme Rijn. Zij waren in 2011 al van de partij toen HC Kromme Rijn, voor de officiële oprichting, een begin maakte met hockeyclinics op het gravelveld van voetbalvereniging Bunnik ’73.

Een jaar later huurde de club het kunstgrasveld van Midlandia, de korfbalvereniging en nog een jaar later speelden zij de eerste competitiewedstrijd op het 1e kunstgrasveld van de club zelf. Nu in 2022 is de hockeyclub is niet meer weg te denken uit de gemeente Bunnik en telt inmiddels meer dan 500 leden.

Op zondagmiddag 4 september viert HC Kromme Rijn haar 10-jarig bestaan met een groots lustrumfeest. Oud leden, leden, nieuwe leden en belangstellenden zijn van harte welkom. Meld je voor 1 juli aan via lustrumhckr@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie